Menu
Redbet Betting

Upp till 400 kr i GRATISBET utan omsättningskrav!

1
Hämta bonus!

Powerplay Fredag 7 September Speltips

Det är början på helgen och det vankas CHL och KHL på vårt Powerplay fredag 7 september speltips. Djurgården representerar de blågula lagen och de bör ha bra chans att att få med sig fulla poäng. Spartak Moskva i den ryska ligan står för ytterligare en stark spik mot Red Star Kunlun, som inte håller samma nivå i grunden.

DIF stod för en stark bedrift när de hämtade upp ett underläge på två mål till en trepoängare. Den matchen gick till övertid, en stark prestation med tanke på att de såg bortgjorda ut tidigt. Segern på övertid innebär att Djurgården nu leder sin grupp. Nu är det dags för det andra mötet mot Tjeckiska Trinec. Den första matchen slutade med sex – ett till Stockholmslagets fördel. Med tanke på att tjeckerna även lyckats falla med åtta mål bakåt under detta gruppspelet känns ettan som det enda tänkbara.

I Grupp H spelar Lugano mot Bystrica igen. Den första matchen vann slovakerna bekvämt med fem mål mot två. Det är inte omöjligt att det blir liknande siffror idag. Litet utropstecken för Lugano som förlorat två matcher i rad och är i desperat behov av poäng om det inte skall bli tidig sorti i returneringen. Tveksamt att de klarar det idag men vi garderar för det.
Zug är från Schweiz och de ligger i toppen av sin grupp. I den nedre delen hör Berlin hemma. När de här två lagen möttes tidigare på tysk is vann Schweizarna klart. Nu har de även hemmafördel och ett liknande resultat är inte otänkbart.

Den ryska toppligan KHL har nyligen dragit igång igen varför det är svårt att förutspå formen just nu. Spartak Moskva på hemmaplan mot Red Star som inte håller samma klass normalt ser ändå ut som en stark spik. Vi gör så för att kunna gardera andra matcher.

System Powerplay 7/9

  1. Djurgården – Trinec 1
  2. Lugano – Banska Bystrica 1X2
  3. Zug – Eisbären Berlin 1X2
  4. Ak Bars Kazan – Barys Astana 1
  5. Nizjnekamsk – Dinamo Minsk 12
  6. Niznij Novgorod – Vitjaz Podolsk 1X
  7. Sotji – Amur 1X2
  8. Spartak Moskva – Red Star Kunlun 1
SPELA PÅ MATCHEN MED 2 X 200 KR EXTRA HOS REDBET!