Menu
Redbet Betting

Upp till 400 kr i GRATISBET utan omsättningskrav!

1
Hämta bonus!

Powerplay Förslag Tisdag 8 Maj

Det är Finland som får gälla som dagens Powerplay spik idag, tisdag. Deras favoritskap är solklar efter de två inledande målfesterna i VM-turneringen. Experten rekommenderar dig även att hålla koll på glödheta Carolina-forwarden Sebastian Aho den 8 maj och under hela VM-2018 egentligen. Finländaren som har gjort fyra mål kan mycket väl nå upp till en ännu högre nivå och bli ishockeys Messi nästa säsong.

100% upp till 1000 kronor i oddsbonus

RoyRitchie erbjuder Cash Out på dina spel, riskfria spel i mobilen och spännande kombos. Här är det en fröjd att betta på sport i alla dess former.

Analys inför Tisdagens Powerplay Matcher

Finland följde upp överkörningen av Sydkorea med att göra exakt likadant med Lettland i senaste omgången. De har nu otroliga 16-2 i målskillnad och paret Sebastian Aho/Teuvu Teräväinen imponerar stort. Norge har fått kämpa hårt för poängen i VM hittills. I grunden skiljer det en hel del mellan lagen som möts i tisdagens Powerplay match nummer 1. Vi spikar etta.

Sydkorea har varit slagpåse i VM så här långt. 1-18 i målskillnad efter två matcher är inget bra facit för asiaterna. Till deras försvar ska dock sägas att man mött starkt motstånd. Lettland kommer från en usel insats mot Finland, där man mest åkte runt och tittade på motståndarna. Räkna därför med att man visar bättre inställning här, då Sydkorea är ett lag som man normalt sett ska klara av. Det blir en lätt vinst för Lettland idag.

Tjeckien befinner sig inte i historiens bästa period för landslagshockey, men har tillräckligt med kvalitet för att ta sig vidare från gruppen utan större problem. Efter två spelade omgångar står man dock på två poäng och en ny poängförlust skulle kunna försätta laget i ett prekärt läge.

Mot Tre Kronor vaknade man till för sent, men lyckades ändå skapa spänning efter en stark slutforcering. Schweiz har stått upp bra så här långt och har potential att störa även här.

Powerplay Tisdag Systemförslag

  • Österrike – Slovakien                                                               2
  • Sydkorea – Lettland                                                                    2
  • Finland – Norge                                                                       1
  • S Aho – K A Olimb                                                                    1
  • Tjeckien – Schweiz                                                                  1X
  • R Faksa – N Niederreiter                                                        1X2
  • Charlotte Checkers – Lehigh Valley Phantoms                  1X
  • Syracuse Crunch – Toronto Marlies                                    1X2