Menu
Redbet Betting

Upp till 400 kr i GRATISBET utan omsättningskrav!

1
Hämta bonus!

Powerplay Förslag Måndag 7 Maj Hockey

Viktiga matcher väntar idag för både Penguins och Nashville i nattens Stanley Cup-slutspel. I hockey-VM hittar vi hela tre favoriter på Powerplay förslag. Dessa är Sverige, Ryssland och Kanada.

100% upp till 1000 kronor i oddsbonus

RoyRitchie erbjuder Cash Out på dina spel, riskfria spel i mobilen och spännande kombos. Här är det en fröjd att betta på sport i alla dess former.

Penguins Pittsburgh har gett Washington Capitals respass ur de två senaste Stanley Cup-slutspelen. Nu är det i stället Capitals som har Pittsburgh nere för räkning. Det är just de som lyckades vinna i det viktiga femte mötet med 6-3. Det innebär att man leder matchserien med 3-2.

Spelmässigt är det dock mycket jämnt och lagens offensiva spel har övertygat i fartfyllda matcher. Hos Washington är det trots ledningen viss oro, då Bäckström klev av skadad i den tredje perioden senast och nu är högst osäker till spel. Sedan tidigare är man utan avstängda Wilson och skadade Burakovsky.

Nashville spelade hem Presidents Trophy som grundseriens bästa lag, men är nu på väg att få respass av det nästa poängstarka laget, Winnipeg. Jets tog hem femte mötet med hela 6-2 efter en mycket väl genomförd match.

Jets har nu 3-2 i matcher och kan säkra avancemang vid seger inför hemmafansen, medan Nashville alltså måste vinna. Predators har haft problem med Winnipegs fysiska spel och har inte kunnat utnyttja sin fart.

Powerplay Systemförslag Måndag

Sverige – Frankrike                                        1

Frankrike har sett darrigt ut i början av VM-turneringen. Skall normalt inte utgöra något hot för Tre Kronor. Förstakedjan hos Tre Kronor är het. Rickard Rakell, Mattias Janmark och Mika Zibanejad har gjort sex av Sveriges åtta mål och sammanlagt 13 poäng efter två matcher.

USA – Tyskland                                               1X

Utan spelare som Christian Ehrhoff, Marcel Goc och Patrick Reimer har Tyskland haft det riktigt svårt i inledningen av VM 2018. Efter två omgångar har laget två strafförluster: 2–3 mot Danmark i fredags och 4–5 mot Norge i söndags. Därmed har laget redan försatt sig i en besvärlig sits om det ska bli kvartsfinal. Idag på Powerplay väntar USA – med storstjärnan Patrick Kane ispetsen.

Vitryssland – Ryssland                                       2

Ryssland inledde VM-turneringen med två 7-0 segrar mot Frankrike och Österrike. Blir det samma siffror igen ikväll?

Kanada – Danmark                                        1

Kanada har turneringens bästa lag på pappret. Danmark har hemmafansen i ryggen, men väger för lätt här.

Texas Stars – Tucson Roadrunners             1X2

Tucson inledde den andra omgången (kvartsfinal) i Calder Cup-slutspelet med att vinna mot Texas på med 2–1. I det andra mötet, även det på hemmaplan, gick det desto tyngre. 1–4 slutade matchen och nu väntar tre raka bortamatcher för Tucson, som måste vinna minst en av matcherna för att inte bli utslaget.

Pittsburgh – Washington                              1X

Penguins måste vinna för att säsongen inte skall vara över. Capitals har frågetecken för viktiga Bäckström.

Sidney Crosby – Aleksander Ovetjkin                                     1X2

Heta H2H-match mellan NHL:s superstjärnor. Helgardering på Powerplay.

Winnipeg – Nashville                                      1X2

Winnipegs fysik och kompakta spel i mittzon har gäckat Nashville hela serien. Predators är nere för räkning.