Menu
Redbet Betting

Upp till 400 kr i GRATISBET utan omsättningskrav!

1
Hämta bonus!

Powerplay Förslag Måndag 24/9

Detta är ett ganska klurigt Powerplay förslag måndag 24/9. Kupongen utgörs förvisso av välkända NHL-lag. Det är dock träningsmatcher i försäsongen vilket innebär att rockader i femmorna, samt vila för nyckelspelare är att vänta. Svårlösta matcher för spelare med andra ord.

Det är lite mer än en vecka tills den bästa ligan i världen startas. Det är sista skedet att spela ihop laget och för nya talanger att visa sig värdiga en ordinarie plats i truppen. Räkna med öppna och roliga matcher när de unga tupparna skall visa vad de går för. Resultaten blir ännu mer ovissa när även målvakten brukar bytas ut efter halva tiden, för att ge fler spelare istid.

Derby mellan New Yourk Rangers och New Jersey Devils är alltid roligt. I veckan spelade de mot varandra och då var det NY som gick segrande ur bataljen. De förlorade mot Islander i veckan och den här matchen känns vidöppen. Vi kör på ett – två.
Bruins har en bra trupp den här säsongen som förväntas spela väl. Det kan räcka hela vägen till en Stanley Cup-buckla, om de kan få ihop laget som förväntat. Litet utropstecken för skadeproblem i truppen, vilket lär betyda att flera spelare vilas. Vi börjar med vinst för Flyers.

Toronto Maple Leafs lyckas värva superstjärnan John Tavares i sommar och har en trupp väl värd att följa. De saknar några spelare men får ändå utgångstipset när det är Montreal som skall besegras. Vi tar med ett kryss för det hade rensat på kupongen rejält.

System Powerplay Måndag 24/9

  1. NY Rangers – New Jersey 12
  2. Philadelphia – Boston 1X
  3. Toronto – Montreal 1X
  4. Dallas – Minnesota 12
  5. Calgary – Winnipeg 1X2
  6. Los Angeles – Vancouver 1
  7. Anaheim – Arizona 1 X
  8. Vegas – Colorado 1X
Royal Panda

Gratisspel för 200 kr på sport

Hämta bonus!
Betzest

Dubbel första insättning upp till 1000 KR!

Hämta bonus!
Scandibet

Spela på matchen med upp till 500 kr extra!

Hämta bonus!