Menu
Redbet Betting

Upp till 400 kr i GRATISBET utan omsättningskrav!

1
Hämta bonus!

Powerplay Förslag 8 Oktober

Hösten har kommit på riktigt och det betyder att hockeysäsongen är på gång på allvar. Jokerit spelare bra i KHL och vi slösar inte på strecken i matchen med det finska topplaget.

Finska Jokerit har bara vunnit två av de fem senaste matcherna. Förlusterna har varit mot tuffast möjligast motstånd vilket gör att de inte betyder så mycket. Nu möter de Minsk som spelar svagt just nu. Mot Sotji släppte de greppet om matchen. Jokerit på hemmais kommer ta tillfället i akt till tre lätta poäng. Vi spikar det resultatet.

Dynamo Moskva har haft en tuff start. Den första segern kom senaste matchen, efter fem förluster i rad. Nu har de en svår uppgift mot Novgorod, som är ett stabilt lag. De vinner oftast när de här lagen möts så vi börjar där.

Kupongen avslutas med intressanta drabbningar i NHL. Boston Bruins ser ut att ha ett bra utgångsläge mot Ottawa Senators, som tappat flera viktiga spelare i sommar. Bästa backen Erik Karlsson har exempelvis lämnat. Vi spikar ettan.

Anaheim har gjort det bra hittills trots en del bekymmer de normala femmorna. Stark målvaktsspel är en anledning till två starka vinster. Nu spelar de sin första hemmamatch för säsongen. Detroit står på andra sidan. Även om man inte skall räkna bort det helt känns ettan överlägset bäst.

Powerplay System Förslag 8/10

  1. Jokerit – Dinamo Minsk 1
  2. Severstal Tjerepovets – Bars Kazan 1X2
  3. Dynamo Moskva – Niznij Novgorod 1X2
  4. Sotji – Vitjaz Podolsk 12
  5. Boston – Ottawa 1
  6. NY Islanders – San Jose X2
  7. Buffalo – Vegas X2
  8. Anaheim – Detroit 1X
Royal Panda

Gratisspel för 200 kr på sport

Hämta bonus!
Betzest

Dubbel första insättning upp till 1000 KR!

Hämta bonus!
Scandibet

Spela på matchen med upp till 500 kr extra!

Hämta bonus!