Menu
Redbet Betting

Upp till 400 kr i GRATISBET utan omsättningskrav!

1
Hämta bonus!

Powerplay Förslag 28 oktober

Hittills har det sett tungt ut för New York Rangers, som nu möter LA Kings som har liknande prestationer i ryggsäcken. Vårt Powerplay förslag 28 oktober tar inga chanser och garderar friskt.

Långt ifrån förväntad nivå är sant både för LA och NY. Skall det inte bli katastrofsäsong är det snabb förbättring som gäller. Los Angeles har sex förluster i rad inför den här matchen och om möjligt har Lundqvists lag sett sämre ut. De bygger fortfarande sitt lag och har en bra bit kvar innan de kan slappna av. Frågan är om något lag lyckas vinna den här matchen, som kan sluta hur som helst. Helgardering.

Fortfarande har Detroit inte vunnit under ordinarie matchtid, när tio omgångar gått av stapeln. Saknade stjärnan Zetterberg är solklart en stor anledning till tappet. Deras spel ser ut att sakna flera växlar. Dallas har börjat hitta till rätt spel, efter en kortare svacka i några matcher. Det finns en hel del positivt att säga om laget, så får vårt otvivelaktiga stöd.

Fyra förluster på raken är dyster statistik för Mighty Ducks. Många spelare på frånvarolistan är en orsak. Nu har de fått tillbaka vissa av de saknade spelarna, även om fortfarande en del är borta. San Jose har ett mycket starkt lag på pappret men det har inte resulterat i vägvinnande spel såhär långt. Stjärnvärvningen Karlsson har fortfarande inte spelat ut som förväntan. Men de kan mer och kommer visa mer inom kort, det är helt klart. Vi chansar på spik mot svaga Anaheim.

Powerplay Hockeyförslag: System 28/10

  1. Augsburger Panhters – Kölner Haie 1X2
  2. Eisbären Berlin – Thomas Sabo Ice Tigers 12
  3. Los Angeles – NY Rangers 1X2
  4. Carolina – NY Islanders 1X
  5. Detroit – Dallas X2
  6. Chicago – Edmonton 1
  7. Anaheim – San José 2
  8. Vegas – Ottawa 1X
Royal Panda

Gratisspel för 200 kr på sport

Hämta bonus!
Betzest

Dubbel första insättning upp till 1000 KR!

Hämta bonus!
Scandibet

Spela på matchen med upp till 500 kr extra!

Hämta bonus!