Menu
Redbet Betting

Upp till 400 kr i GRATISBET utan omsättningskrav!

1
Hämta bonus!

Powerplay Förslag 20 Maj

Vårt Powerplay förslag 20 maj ser en högintressant VM-final där Sverige skall stå som segrare. Motståndet står skrällaget Schweiz för, som slagit ut både Finland och Kanande på sin väg mot deras andra VM-final i historien. Mot Sverige i högform finns det dock inte mycket att göra. En spik vi sätter med hjärtat!

Den andra raka VM-finalen i rad ser bra ut för den svenska tränaren Grönborg. Han har lyckats få med sig talangen från andra sidan Atlanten, vilket varit en av orsakerna till hans framgång. Schweiz kommer till matchen helt utan press. De har storspelat hittills och vunnit senaste två matcherna med 3 – 2. Idag skall det inte räcka till. Sverige nyper guldet och vi spikar ettan i vårt Powerplay tips.

Bronsmatchen i Vm står förvånande Kanada och USA för. Främst Kanade lär se en bronsmedalj som ett nederlag. Det lär betyda att spelarna inte kommer offra sig nämnvärt för en match som betyder lite, trots medaljchans. Det nordamerikanska derbyt är dock alltid ett hett möte, i gruppspelet vann USA med 5 – 4.

Det är semifinal i Stanley Cup. Klassiska laget Winnipeg Jets möter ett färskt Vegas Golden Knights på hemmaplan. De ligger dock under med 3 – 1 i matcher och är pressade att vinna för att säsongen inte skall vara över. Golden Knights har storspelat även om en överkörning av Jets inte känns trolig. Vi helgarderar matchen i vårt Powerplay förslag, för den kan bjuda på överraskningar.

Powerplay System Söndag

  1. Sverige – Schweiz 1
  2. Arvidsson- Fiala 1
  3. USA – Kanada 1X2
  4. Kane – McDavid 12
  5. Winnipeg – Vegas 1X2
  6. Laine – Karlsson 1
  7. Toronto – Lehigh Valley 1
  8. Texas – Rockford 1
SPELA PÅ MATCHEN MED 2 X 200 KR EXTRA HOS REDBET!