Menu
Redbet Betting

Upp till 400 kr i GRATISBET utan omsättningskrav!

1
Hämta bonus!

Powerplay förslag 2 december

Det var många förvånande resultat senaste kupongen. Detta Powerplay förslag 2 december har också en hel del skrällvarningar. Svenska matcher utgör stommen av omgången, med besök av en toppmatch i NHL som avslutning.

För Leksand var det ett rejält lågvattenmärke när de blev omsprungna ordentligt av jumbon Tingsryd senast. Det var det fjärde nederlaget i rad och väcker en hel del frågetecken. BIK spelar bra just nu även om det blev förlust mot övermäktiga AIK. Innan det dock fyra segrar på rad. Kryss – två duger.

Det kom en efterlängtad seger för Vita Hästen mot Pantern senast. Dessförinnan sex förluster på raken. Björklöven spelade väl mot Modo, men torskade till slut efter straffläggning. Svaga borta, speciellt offensivt. Vunnit två gånger mot dagens motstånd den här säsongen.

Södertälje överraskade rejält med sin seger över Oskarshamn. Det var den tredje segern i rad för Tälje. Storspel i mål en stor orsak till det positiva resultatet. Mot Pantern har det blivit två vinster såhär långt. Vi tror det finns stor chans för en tredje, men vågar inte lita på det osäkra laget helt och hållet.

Just nu är VIK svårslagna. De vann med två mål över Karlskrona vilket var den sjunde segern på åtta matcher. Oskarshamn har vunnit de två första matcherna, men inför det här mötet ser vi Västerås som klara favoriter. Bortalaget tappade poäng mot Södertälje. Helgardering.

Powerplay systemförslag 2/12-2018

  1. Leksand – BIK Karlskoga X2
  2. Modo – Almtuna 1
  3. Tingsryd – Karlskrona 1X2
  4. Västervik – AIK X2
  5. Södertälje – Pantern 12
  6. Västerås – Oskarshamn 1X2
  7. Vita Hästen – Björklöven 1X
  8. Washington – Anaheim 1
Royal Panda

Gratisspel för 200 kr på sport

Hämta bonus!
Betzest

Dubbel första insättning upp till 1000 KR!

Hämta bonus!
Scandibet

Spela på matchen med upp till 500 kr extra!

Hämta bonus!