Menu
Redbet Betting

Upp till 400 kr i GRATISBET utan omsättningskrav!

1
Hämta bonus!

Powerplay Förslag 17/9 Måndag

Derby i Kiruna står på schemat detta Powerplay förslag 17/9. Det skall nämnas att detta är den första matchen mellan klubbarna på tre årtionden. Vi tror hemmalaget Kiruna AIF har en bra chans mot gästande Kiruna IF.

Länge hade AIF inget seniorlag. De startade om på nytt 2015 och har nu lyckats ta sig hela vägen till Hockeyettan. Första matchen är mot Kirunas andra hockeylag och rivaliteten är på riktigt. Både lagen spelar på samma arena, som väntas bli slutsåld helt. Det betyder över fyra tusen åskådare som lär göra stämningen kännbar. Nykomlingarna har bra chans att knipa segern, vi börjar där.

Ryska KHL står för flera drabbningar på detta Powerplay förslag, vilket är roligt. Jokerit är från Finland och är en stående del i serien. I fjol hamnade de två placeringar från toppen och att de kommer prestera väl även denna säsongen är en lågoddsare. Hittills har laget radat upp fem vinster på sex försök, vilket ingjuter förtroende. Nu har de hemmafördel mot lämpligt motstånd. Stark spik med andra ord.

Den undre halvan av kupongen är klurig. NHL-säsongen har inte börjat än utan detta är träningsmatcher, vilket gör det tufft för spelare. Eftersom laguppställningar och mycket annat varierar från match till match är det svårt att klura ut på förhand hur matchbilden kommer se. Vi garderar hårt i alla matcher.

System Måndag Powerplay 17/9

  1. Kiruna AIF – Kiruna IF 1X
  2. Jokerit – Traktor Tjeljabinsk 1
  3. HC Sotji – Metallurg Magnitogorsk X2
  4. Spartak Moskva – Avtomobilist Jekaterinburg 2
  5. Columbus – Buffalo 1X2
  6. Philadelphia – NY Islanders 1X
  7. Winnipeg – Minnesota 1X
  8. Calgary – Edmonton 1X2
Royal Panda

Gratisspel för 200 kr på sport

Hämta bonus!
Betzest

Dubbel första insättning upp till 1000 KR!

Hämta bonus!
Scandibet

Spela på matchen med upp till 500 kr extra!

Hämta bonus!