Menu
Redbet Betting

Upp till 400 kr i GRATISBET utan omsättningskrav!

1
Hämta bonus!

Förslag Powerplay 14 November 2018

Uteslutande svenska matcher väntar detta förslag Powerplay 14 November 2018. Bra spikförslag hittar vi hos Björklöven och AIK. Toppmatchen mellan Oskarshamn och Leksand vill vi varna för.

Defensivt har Björklöven gjort en sund säsong. Däremot har de inte producerat tillräckligt framåt för att bli riktigt framgångsrika. Det senaste ändå visat bättre takter vilket resulterat i fem vinster på sex drabbningar. Det inkluderar vinster över både Oskarshamn och Leksand, vilket är imponerande. Almtuna spelar inte bra och det är svårt att ge laget förtroende. De släppte en tvåmålsledning mot Vita Hästen senast, vilket säkerligen tärde på moralen. Klar etta.

För Modo går det inte bra just nu, trots en fin säsongsinledning. Det senaste har de dock förlorat sex av sju matcher, ett svagt offensivt arbete är den största akilleshälen. Karlskoga har också merparten förluster det senaste. Tuff match att förutspå. Vi garderar med kryss men utgår från etta.

Det går som smort för Oskarshamn den här säsongen. Hemma har de bara tappat poäng en gång på åtta matcher. Spelade bra innan vilan. Leksand är dock inte oävet och skall inte räknas ut från början. Ettan är där vi börjar, men garderar så mycket plånboken håller.

Ett lag som har fått oförtjänt lite poäng såhär långt är Västervik. Deras spel har bjudit på mersmak även om det inte visar sig i statistiken. Nu senast låg de under med två mål mot AIK, en match de fick till förlängning. Västerås har spelat väldigt upp och ner och borta har de inte imponerat den här säsongen. Vi börjar med etta.

Powerplay systemförslag av expert

  1. Björklöven – Almtuna 1
  2. Karlskrona – Södertälje 1X
  3. Modo – BIK Karlskoga 1X
  4. Oskarshamn – Leksand 1X2
  5. Pantern-AIK X2
  6. Vita Hästen-Tingsryd 1X
  7. Västervik-Västerås 1X
  8. Kiruna AIF – Piteå 2
Royal Panda

Gratisspel för 200 kr på sport

Hämta bonus!
Betzest

Dubbel första insättning upp till 1000 KR!

Hämta bonus!
Scandibet

Spela på matchen med upp till 500 kr extra!

Hämta bonus!