Menu
Redbet Betting

Upp till 400 kr i GRATISBET utan omsättningskrav!

1
Hämta bonus!

Powerplay Förslag 13 Maj Söndag

Sverige hade det svårt mot Slovakien igår. Det behövdes en förlängning för att få med sig segern. Idag på Powerplay förslag tror vår expert att det blir minst lika tufft mot Schweiz. För första gången garderar vi Sverige i VM-2018 idag, söndag. Efter en lugn vecka i Danmarks VM-turnering med fyra raka vinster, blir det alltså en tuff helg för Tre Kronor. Schweiz är välorganiserat och det var bara några dagar sedan de vann mot Slovakien.

100% Bonus upp till 1000 kr + 50 Free Spins

Spela på matchen hos Betser! Med en välfylld och snygg sportsbook och bra kampanjer kan vi varmt rekommendera detta spelbolag.

Bästa spiken på Powerplay tipsförslag idag, den 13 maj, är USA. De tappar helt enkelt inte poäng mot Norge. USA har gjort ett starkt VM mästerskap så här långt. Det ser ut som att de kan nå semin i år. Landslaget har vunnit alla sina matcher, även om man fått släppa en poäng till både Kanada och Lettland. Norge? Det har inte alls varit någon vidare klass på spelet. Bara sju mål på fem matcher säger ganska mycket. 0-3 mot Danmark senast var inte alls bra.

Söndagens Powerplay kupong från Svenska Spel kryddas med Tampa Bay Lightning mot Washington Capitals i Stanley Cup-slutspelet. Det är en rätt intressant NHL-semifinal där Washington skrällde i match nummer 1. Capitals vann med 4-2 på bortaplan.

Vinsten kom trots det att kanske lagets och ligans viktigaste centern Nicklas Bäckström går skadad just nu. Det verkar inte vara någon allvarlig skada och Bäckström är tillbaka när som helst. Han behövs om Washington Capitals ska gå hela vägen. Vi håller Tampa Bay som knapp favorit i matchserien, men blir det förlust i Powerplay matchen ikväll är laget mycket illa ute.

Systemförslag Powerplay Söndag

  • Schweiz – Sverige                                   2
  • N Niederreiter – R Rakell     2
  • Frankrike – Tjeckien                                 2
  • Norge – USA                                              2
  • Tyskland – Finland                                  X2
  • L Draisaitl – S Aho                  X2
  • Tampa Bay – Washington                   1X
  • N Kucherov – A Ovetjkin  2