Menu
Redbet Betting

Upp till 400 kr i GRATISBET utan omsättningskrav!

1
Hämta bonus!

Förslag Powerplay 10 december 2018

Veckan inleds med ett intressant förslag Powerplay 10 december 2018. Det är superligorna NHL och KHL som står för utbudet av matcher den här gången. St Petersburg och Tampa Bay utgör våra spikförslag.

Först ut är KHL, som har med fem stycken matcher på kupongen. Många innebär jämna drabbningar. Det är inte matchen mellan Dynamo Moskva och SKA. Förvisso har Dynamo ryckt upp sig på slutet men när kvalitativa St Petersburg gästar. De har krossat allt motstånd det sista och den här matchen blir svår för hemmalaget. Vi spikar.

Sotji bör ha bra chans på hemmaplan, övriga matcher från Ryssland helgarderar vi. NHL avslutar kupongen, med tre sevärda matcher. Detroit har hemmais mot LA Kings. Bägge lagen har det kämpigt just nu och behöver få med sig positiva resultat här. Detroit saknar numer Zetterberg och det har inneburit ett klart försämrat lag, mer än vad de flesta trodde. LA ligger näst sist i sin serie och har en bra bit upp till godkänd nivå. Två mediokra lag med problem, vi tar inga chanser och helgarderar.

Lightning har varit ett av NHL:s topplag de senaste åren. De har flest poäng i hela NHL såhär långt vilket imponerar. De har löst nio vinster på tio matcher och verkar synnerligen formtoppade. Det inkluderar vinster över kvalitativt motstånd, som Boston och Colorado. NY Rangers kommer nu på besök. De har anmärkningsvärt inte en enda vinst under vanlig matchtid på bortaplan den här säsongen. Ett – kryss räcker långt.

Powerplay systemförslag 10/12-2018

  1. Dinamo Minsk-Vitjaz Podolsk 1X2
  2. Dynamo Moskva – SKA St Petersburg 2
  3. HC Sotji – Neftekhimik Nizjnekamsk 1X
  4. Torpedo Nizjnij Novgorod – Lokomotiv Jaroslavl 12
  5. Dinamo Riga – Ak Bars Kazan 2
  6. NY Islanders – Pittsburgh 2
  7. Detroit – Los Angeles 1X2
  8. Tampa Bay – NY Rangers 1X
Royal Panda

Gratisspel för 200 kr på sport

Hämta bonus!
Betzest

Dubbel första insättning upp till 1000 KR!

Hämta bonus!
Scandibet

Spela på matchen med upp till 500 kr extra!

Hämta bonus!