Menu
Redbet Betting

Upp till 400 kr i GRATISBET utan omsättningskrav!

1
Hämta bonus!

Powerplay Förslag 1 November

Ny månad nya tag. Vårt Powerplay förslag 1 November ser ett ett formstark Luleå med bra möjligheter att knipa en trepoängare mot Timrå, som inte har en bra period. Lägg därtill viktiga matcher i de nedre regionerna av tabellen, där formsvaga Brynäs och Mora gör upp om viktiga poäng.

Toppmötet mellan DIF och Linköping sticker ut. Lagen möttes för en knapp vecka sedan då Djurgården drog det längsta strået efter att matchen gått ända till straffar. Den starka insatsen gör att vi håller laget som knappa favoriter även denna matchen.

Just nu är det Malmö Redhawks som toppar tabellen, efter en stark period med fem segrar på sex matcher. Nu senast en stark insats mot Skellefteå, som besegrades. Frölunda har varit ojämna den här säsongen, även om de bitvis spelar riktigt bra. De förlorade mot Malmö med fem – tre nyligen. Malmö favoriter här, men vi tvingas till gardering.

Luleå spelar bra, vilket resulterat i sju vinster på nio försök. Senast var det Timrå som fick lämna laget tomhänta även om de gjorde en bra match. Det räcker troligen inte till poäng i dag heller. Vi slösar inte på strecken.

Den här säsongen har Växjö en del kvar att önska jämfört med deras otroliga säsong i fjol. Mot Färjestad stod de emot bra, även om det var pressade i slutskedet av matchen. Rögle ligger på jumboposition men har radat upp tre segrar på fyra försök, vilket är klart positivt. Här blir nog klasskillnaden för stor.

Systemförslag Hockey Powerplay 1/11

  1. Brynäs – Mora 1
  2. Djurgården – Linköping 12
  3. Frölunda – Malmö Redhawks 1X2
  4. Färjestad – Skellefteå 1X2
  5. Luleå – Timrå 1
  6. Rögle – Växjö Lakers 2
  7. Örebro – HV71 1X2
  8. Leksand dam – Modo dam X2
Royal Panda

Gratisspel för 200 kr på sport

Hämta bonus!
Betzest

Dubbel första insättning upp till 1000 KR!

Hämta bonus!
Scandibet

Spela på matchen med upp till 500 kr extra!

Hämta bonus!