Menu
Redbet Betting

Upp till 400 kr i GRATISBET utan omsättningskrav!

1
Hämta bonus!

Powerplay Experttips Hockey 21 September

Nu drar övriga svenska hockeyligor igång. Detta Powerplay experttips hockey 21 september består av premiärmatcher i Hockeyettan, ett roligt men klurigt faktum som ger ett svårlöst pussel.

Trots avsaknad av aktuell statistik såhär tidigt på säsongen börjar vi med en spik i den första matchen. AIK förutspås vara med och slåss om de bästa placeringarna den här säsongen. De har bra kompetens framåt och nytt blod på målvaktsposition kan vara avgörande. BIK Karlskoga är inget dålig lag men vi spikar hemmavinst.

Västervik blir troligtvis ett bottenlag i år. Almtuna lyckades bra med värvningarna i sommar och att de löste Tony Mårtensson från Linköping är ligans stora snackis just nu. Han lär kunna leda det talangfulla laget till bra positioner. Mot Västervik blir det tre poäng även om de eventuellt spelar bättre i år.

Derbyt mellan Modo och Björklöven kräver gardering. Hemmalaget har fått tillbaka Enström från NHL, vilket lär betyda mycket. Även motståndarna har värvar friskt i sommar och båda lagen ges bra chans att slåss om titeln i år. Räkna med bra stämning i den utsålda matchen. Vi tar det säkra före det osäkra och helgarderar, även om vi tror Modo klarar uppgiften.

Ett lag som behöver prestera från start är Leksand, frågan är hur pressen påverkar laget. Noterbart är att Tingsryd normalt är tuffa motståndare. Att de skulle klara nagla sig fast i matchen till ett lika resultat är absolut inte otänkbart. Vi tar med det som möjlighet.

System från Powerplay Expert 21/9

  1. AIK – BIK Karlskoga 1
  2. Almtuna – Västervik 1
  3. Björklöven – MODO 1X2
  4. Karlskrona – Västerås 1X2
  5. Leksand – Tingsryd 1X
  6. Oskarshamn – Södertälje 1X2
  7. Vita Hästen – Pantern 1X
  8. Visby/Roma – Enköping 1
Royal Panda

Gratisspel för 200 kr på sport

Hämta bonus!
Betzest

Dubbel första insättning upp till 1000 KR!

Hämta bonus!
Scandibet

Spela på matchen med upp till 500 kr extra!

Hämta bonus!