Menu
Redbet Betting

Upp till 400 kr i GRATISBET utan omsättningskrav!

1
Hämta bonus!

Powerplay Experttips 30 oktober

Den här kupongen bjuder på flera svårlösta matcher. Vårt Powerplay experttips 30 oktober spikar gästmatchen från den Schweiziska ligan för att kunna strecka kluriga matcher i SHL.

Frölunda ingjuter inte förtroende. De har vunnit en av fem matcher på ordinarie matchtid det senaste. Nu är det dock Örebro som står för motståndet, där Indians vunnit alla de senaste tio mötena mellan lagen. Örebro spelade väl mot Timrå och Skellefteå men har haft det förtvivlat svårt på resande fot. Vi tar med kryss för utdelningens skull.

HV 71 har förlorat sina tre senaste matcher. Skall det bli ändring behövs det bli ändring offensivt. Brynäs hade inte en chans när ett motiverat Färjestad stod på schemat. Vi börjar med etta.

Linköping leder tabellen just nu. De har fortfarande inte förlorat på hemma-is den här säsongen. Tappade ändå poäng mot Rögle på jumboposition senast, vilket var högst förvånande. Timrå vann mot HV 71 på hemmaplan senast. Det var den femte raka vinsten framför deras publik. Luleå är heta just nu. De har knipit poäng i alla utom en av de åtta senaste matcherna. Tvåan känns bäst trots allt.

System från Expert på Powerplay Hockey 30/10

  1. Frölunda – Örebro 1X
  2. HV 71 – Brynäs 1
  3. Linköping – Djurgården 1X2
  4. Mora – Rögle 1X
  5. Skellefteå – Malmö 1X
  6. Timrå – Luleå X2
  7. Växjö – Färjestad 1X2
  8. Lugano – Bern 1

Royal Panda

Gratisspel för 200 kr på sport

Hämta bonus!
Betzest

Dubbel första insättning upp till 1000 KR!

Hämta bonus!
Scandibet

Spela på matchen med upp till 500 kr extra!

Hämta bonus!