Menu
Redbet Betting

Upp till 400 kr i GRATISBET utan omsättningskrav!

1
Hämta bonus!

Powerplay Experttips 28 April Hockey Lördag

Vegas vann lätt mot Sharks i första mötet och är favoriter när lagen drabbar samman igen under lördagen i dagens huvudmatch på Powerplay spelkupong. Den 28:e april består kupongen precis som alltid av åtta matcher. Nedan följer våra experttips med fokus på matchen mellan Vegas och San Jose.

Analys inför Powerplay Lördag

Vegas har överträffat förväntningar och gör den bästa säsongen någonsin av så kallade expansionslag i NHL. I första matchen slog de ut Los Angeles Kings med 4-0, med bara tre insläppta mål på hela matchserien.  I första mötet mot San Jose Sharks blev det smått osannolika 7-0 i. San Jose slog ut Anaheim Mighty Ducks lätt med 4-0 i förra omgången. Nu blir det enormt svårt att vända serien och gå vidare. Experten utgår ifrån en ny vinst för Vegas på Powerplay kupongen denna lördag.

Tampa Bay Lightning vann mot New Jersey i första rundan och fått en extra veckas vila, vilket lär hjälpa en del. Klubben har bredaste offensiv i hela NHL-ligan enligt vår expert. Dessutom har de en rad stjärnor, däribland Victor Hedman och Andrej Vasilevskij, som alla befinner sig i toppform.

Bruins har ligans hetaste förstakedja och har vunnit åtta av de tio senaste matcherna mot just Lightning. De fick dock kämpa hårt i sju tuffa möten med Toronto Maple Leafs i första rundan och det är möjligt att det sitter i benen här. Vi utgår från Powerplay etta även här, men garderar upp tidigt.

Men det är inte bara NHL som är med på Powerplay tipskupong denna lördag. Det blir även en rad landslagsmatcher som inleder dagens kupong. Det är inte lika kul att tippa dessa matcher, men det lär behövas om du vill vinna pengar idag.

Powerplay Systemförslag Lördag

Sverige – Ryssland                                                        1

Sverige gjorde en bra insats i matchen mot Tjeckien som Tre Kronor vann med 3-1. Vi har ett spännande lag på gång i VM 2018. Goda nyheter är att Mika Zibanejads New York Rangers missade NHL-slutspelet. Forwarden bestämde sig till att tacka ja till VM-förfrågan och ansluter sig till teamet. Det gör oss extra säkra på en etta i denna Powerplay match. Vi lämnar systemförslaget utan gardering.

Slovakien – Frankrike                                                   1

Stéphane Da Costa har förstärkt det franska landslaget inför VM 2018. Den 28-årige centern, till vardags i schweiziska Genève-Servette, fanns med på plan i gårdagens landskamp mot Slovakien.

Slovakerna vann matchen med klara 4–0, efter att Hascák svarat för två av målen. I eftermiddag möts lagen igen – och frågan är om Stéphane Da Costa kan leda sitt Frankrike till seger då. Det tror inte vi på Ettkrysstva.com.

Vitryssland – Norge                                                      1X2

2–1-seger mot Vitryssland igår, men Mats Rosseli Olsen fick utgå redan i den första perioden, efter att ha vridit till benet. Det är redan klart är att Rosseli Olsen inte kommer spela idag. Dessutom lär han missa VM i Danmark.

Tampa Bay – Boston                                                    1

Tampa Bay är i god form. Boston är slitet efter drabbningen med Toronto Maple Leafs. Spiketta på Powerplay förslag.

Nikita Kutjerov – David Pastrnak                               1X2

Första H2H-möte på Powerplay Lördag sker mellan Kutjerov och Pastrnak. Vi helgarderar.

Vegas – San Jose                                                           1

NHL-nykomlingen Vegas framfart bara fortsätter. Det blir kanske inte en kross idag, men vi utgår ändå från en ny hemmavinst.

William Karlsson – Tomas Hertl                                   1X2

Som ni har märkt ogillar vår Powerplay expert H2H-matcher. Även här väljer vi 1X2 som spelförslag, då vi anser att det är oerhört svårt att tippa dessa individuella dueller.

Lehigh Valley Phantoms – Providence Bruins         1X

AHL-slutspelsmatch nummer tre mellan Lehigh Valley och Providence. Hemmalaget förstärktes nu med ett antal spelare, bland annat Oskar Lindblom. Den svenske forwarden flyttades nämligen ner till AHL efter att Philadelphia Flyers slagits ut i NHL-slutspelet.