Menu
Redbet Betting

Upp till 400 kr i GRATISBET utan omsättningskrav!

1
Hämta bonus!

Experttips Powerplay 24 Mars

Hockey Experttips Powerplay Lördag

I lördagens Powerplay experttips har vi Växjö Lakers som favoriter. Hockeylaget övertygade mot Brynäs senast. I playoff tror vi återigen på Oskarshamn. Bästa Powerplay favoriter hittar vi idag inte i Sverige, utan i Finland. Både Kärpät och TPS spikar vi på dagens spelkupong.

Lakers reste sig direkt efter dåliga insatsen i Gävle och slog tillbaka Brynäs med hela 4-0. Vi på Ettkrysstva.com tycker att Växjö är flera klasser bättre och bör nu fortsätta vinna, även borta. Linköping inledde match nummer 3 mot Djurgården på ett fint sätt, men tappade ledningen och förlorade.

Djurgården är favoriter idag, även utan viktiga Bourque och Engqvist som saknas. Oskarshamn ser ut att vara ett svårslaget lag för Leksand som inte spelar stabilt just nu. Vi tror att det blir en förlust för Leksand idag igen. Förutom experttips på Powerplay vill vi också berätta om bets vi kommer att göra ikväll. Vi tippar på en dubbel som inkluderar Växjö och Djurgården och spelar med Betsson Odds Bonus. Det gör att vi har chansen att få 410 kronor för vår insättning på 100 kr. Du får ungefär lika mycket på andra spelsajter med 100% bonus.

Powerplay Lördag System: 54 rader

Brynäs – Växjö Lakers

Lördagens Powerplay system inleds med en tvåa utan gardering. Växjö Lakers visade verkligen klass när de vann tredje mötet i matchserien med 4-0. Brynäs måste höja sig avsevärt, men har en del spelare på skadelistan.

Linköping – Djurgården

Helgardering här på match nummer 2 på Powerplay idag. Djurgården visade klass i förra mötet, men saknar viktiga spelare. Bourque reser hem till USA för att genomföra tester på sin sjuke son. Eventuellt är han tillbaka i laget, om de tar sig till semifinalserien.

Leksand – Oskarshamn

X2 och vi tror på Oskarshamn som vann senast. Det är det den tredje och avgörande matchen här. Vinnaren går vidare.

Huddinge – Västervik

Västervik fick en bra start i vinstmatchen över Troja. De kan mycket väl vinna även här mot Huddinge. Jämn match att vänta och 1X sätter vi på Powerplay Lördag system spel. Det är många matcher kvar och det krävs nog fem-sex segrar till i nio matcher som är kvar för att laget ska spela allsvenskt även nästa säsong.

Troja/Ljungby-Piteå

Precis som i förra Powerplay match sätter vi 1X på system kupongen. Troja/Ljungby var en besvikelse i matchen mot Västervik. Piteå hade det svårt mot Västerås. Det blir ett möte mellan två förlorarlag. Båda vill vinna. Troja/Ljungby har större chanser till en vinst.

Västerås – Borlänge

Vi fortsätter sätta 1X i våra Powerplay experttips. Västerås burväktare Dahlbom övertygade stort i segern över Piteå. Måste spela på samma nivå idag igen. Borlänge hemmaslog Huddinge i torsdags med 5–3. Västerås har tillbaka Lehmann som har varit borta i över en månad på grund av hjärnskakning och käkbrott.

Kärpät – Ässät

Nu börjar Powerplay spikar på lördagens systemförslag. Kärpät vinner lätt enligt vår tipsexpert.

TPS – SaiPa

Även sista match på kupongen denna lördag är en spik. TPS måste vinna här och sannolikheten till en seger är riktigt stor.