Menu
Redbet Betting

Upp till 400 kr i GRATISBET utan omsättningskrav!

1
Hämta bonus!

Powerplay Experttips 22 oktober

Det är dags för denna veckans första Powerplay experttips 22 oktober. Blandad kompott när matcher från NHL, KHL och Hockeyallsvenskan skall förutspås.

Först ut är en spikmatch mellan AIK och Tingsryd. Toppen mot botten i en match där Stockholmslaget inte bör ha problem att säkra tre enkla poäng. AIK har förvisso haft en mindre svacka de senaste matcherna, men grundkapaciteten de här två lagen emellan är för stor. Vi spikar och blickar vidare.

Colorado spelar bra just nu och de har knipit poäng i de senaste sex matcherna i NHL. Lägg därtill en seger över just Philadelphia tidigare den här säsongen, som visat upp alla annat än stabilt spel detta året även om lagen känns jämnstarka vid en pappersgranskning. Vi börjar med etta och garderar om plånboken håller för det.

Det ser inte ljust ut för Carolina, som har tre raka förluster. Fyra mål på de matcherna skvallrar om var problemet ligger. Detroit har bara en seger hittills som kom mot svaga Florida nu senast. Då gick matchen till förlängning. Med nyvunnet självförtroende vill vi inte räkna bort laget här.

Svensklaget Vancouver har spelat över förväntan såhär långt. Elias Pettersson har gjort det riktigt bra sitt första år i ligan, men saknas i den här matchen. Nu möter de Washington som är regerande mästare, vilket bör betyda en tuff drabbning. Får de fart på sitt defensiva arbete kan det absolut vara tal om en andra titel i rad.

Powerplay System från Hockeyexpert 22/10

  1. AIK – Tingsryd 1
  2. Sotji – Slovan Bratislava 1X2
  3. Spartak Moskva – Dynamo Moskva 12
  4. Philadelphia – Colorado 1X
  5. Simmonds, PHI – McKinnon, COL 2
  6. Detroit – Carolina 1X
  7. Winnipeg – St Louis 1
  8. Vancouver – Washington X2
Royal Panda

Gratisspel för 200 kr på sport

Hämta bonus!
Betzest

Dubbel första insättning upp till 1000 KR!

Hämta bonus!
Scandibet

Spela på matchen med upp till 500 kr extra!

Hämta bonus!