Menu
Redbet Betting

Upp till 400 kr i GRATISBET utan omsättningskrav!

1
Hämta bonus!

Powerplay Experttips 11 September

Hösten börjar komma på allvar vilket träningsmatcher för lagen i SHL skvallrar om. Detta Powerplay experttips 11 september innebär ganska luriga matcher att pricka rätt. Oavsett är vi glada över att en ny hockeysäsong att hugga tänderna i är på intåg.

Brynäs har varit ganska stabila som mittenlag och det är troligt att även kommande säsongen slutar på liknande vis. Timrå tog steget upp från hockeyallsvenskan inför den här säsongen och en förmodad tuff kamp i den nedre regionen av tabellen är att vänta. Vi tror Gävlelaget klarar uppgiften men tar med ett kryss för formen är svårt att veta på bägge lagen.

Färjestad har inte presterat som de hoppats de senaste säsongerna men mönstrar en intressant trupp inför den kommande säsongen. Laget bör kunna vara med och hota om även de finaste placeringarna. Innan säsongen drar igång på allvar skall dock formen finslipa formen i en träningsmatch mot Mora. Oavsett deras engagemang kommer de få det svårt mot Karlstadslaget och vi spikar ettan.

I norr bibehåller Luleå sin höga kapacitet där truppen är nästan likadan som förra säsongen, vilket bör bädda för bra resultat. Under sommaren har de hållit sig aktiva med starka defensiva insatser som sticker ut. Björklöven hör hemma i hockeyallsvenskan och de skal normalt inte ha en chans. Vi tar med ett skrällkryss som kan rensa kupongen något.

CSKA Moskva spelar hemmamatch mot Jaroslavi i KHL, vilket känns som en lämplig uppgift. De har tre vinster i rad på bortaplan. Att de skulle bryta den positiva trenden första gången de får möjlighet att visa sig på hemmaplan känns inte troligt. Vi spelar kryss utifall att.

System Tips Powerplay Tisdag 11/9

  1. Brynäs – Timrå 1X
  2. Färjestad – Mora 1
  3. Luleå – Björklöven 1X
  4. CSKA Moskva – Jaroslavl 1X
  5. Riga – Dynamo Moskva X2
  6. Bratislava – Tjerepovets 1X2
  7. Stjernen – Sarpsborg 1X
  8. Storhamar – Stavanger 1X
SPELA PÅ MATCHEN MED 2 X 200 KR EXTRA HOS REDBET!