Menu
Redbet Betting

Upp till 400 kr i GRATISBET utan omsättningskrav!

1
Hämta bonus!

Expertförslag Powerplay Onsdag 21/11

Den här kupongen består av idel svenska matcher. Vårt expertförslag Powerplay Onsdag 21/11 hittar bra spikförslag hos VIK och Oskarshamn, som bägge är inne i bra perioder.

Ett lag som är inne i en rejäl svacka är Karlskoga, som bara mäktat med en vinst på de åtta senaste matcherna. Är trots allt tuffa att möta när de är på hemmais. Almtuna slog Leksand senast i en match som gick hela vägen till straffar. Det var den femte matchen av sex som de lämnade med poäng i ryggsäcken. Inte bra borta och ettan är en hyfsad utgångspunkt.

Det är Oskarshamn som toppar ligan. Nu senast en uddamålsvinst över BIK. Det var den sjunde matchen de vann på ordinarie matchtid på de nio sista drabbningarna. Vita Hästen kommer från en sur förlust mot formsvaga Modo. Borta har laget inte presterat bra under hela säsongen. Anmärkningsvärda tjugofem poäng är det som separerar lagen i tabellen. Enkel etta med andra ord.

Det går ganska dåligt för Pantern just nu. De har lyckats bärga en vinst på vanlig matchtid de senaste sju försöken. Då har de haft hemmais sex gånger. Modo hade förlorat sex matcher i rad innan de krigade till sig en seger mot Vita Hästen senast. Gardering krävs.

Det är Tingsryd som fortsatt ligger på jumboposition. De har enbart fixat fyra segrar under hela säsongen. Den sista kom senaste omgången mot Pantern, då storspelande målvakt häll de kvar i matchen. AIK tappade poäng mot VIK men hade sex vinster på sju försök innan dess. Vinner mot Tingsryd normalt sett.

Västerås har kommit igång ordentligt. Trepoängaren mot AIK borta ger mersmak. Södertälje har fyra förluster i rad och borta är de allmänt svaga. Vi spikar ettan och blickar vidare.

Systemförslag Powerplay 21 November

  1. BIK Karlskoga-Almtuna 1X
  2. Björklöven-Västervik 1X2
  3. Leksand-Karlskrona 1X
  4. Oskarshamn-Vita Hästen 1
  5. Pantern-Modo 1X2
  6. Tingsryd-AIK X2
  7. Västerås-Södertälje 1
  8. Kiruna IF-Bodens IF X2
Royal Panda

Gratisspel för 200 kr på sport

Hämta bonus!
Betzest

Dubbel första insättning upp till 1000 KR!

Hämta bonus!
Scandibet

Spela på matchen med upp till 500 kr extra!

Hämta bonus!