Menu
Redbet Betting

Upp till 400 kr i GRATISBET utan omsättningskrav!

1
Hämta bonus!

Powerplay expertförslag 8 december 2018

Helgen börjar i stil med mestadels matcher från SHL detta Powerplay expertförslag 8 december 2018. Flera jämna matcher där det krävs gardering utgör dagens något kluriga kupong.

Det har varit en vidöppen säsong för de svenska lagen såhär långt. Indians har haft en bra period de sista och detsamma kan sägas om mästarlaget Lakers, som dock hade en seg säsongsinledning. Ettan trolig men vi väljer att gardera fullt ut.

Förra omgången förlorade Brynäs mot Linköping. Vi drar inte så stora växlar av det eftersom de dessförinnan radade upp nio matcher i rad med poängplock. Timrå har inte fått utdelning på sina tuffa matcher på slutet. Spelade bra mot Växjö men fick ändå med sig noll poäng. På bortaplan imponerar de inte och vi chansspikar ettan.

När Luleå och DIF möts har de senaste mötena slutat med lika resultat i en majoritet av matcherna. Båda lagen har en hyfsad säsong bakom sig. Vi ger fördel till hemmalaget men tar med kryss för att säkra upp.

För Örebro har säsongen inneburit en hård kamp. Nyligen fick tränaren ta avsked och nu har assisterande tränaren tagit över förarpinnen. De krossade Indians med sju mål mot ett så bytet verkar gett effekt direkt. Redhawks har blandade resultat i ryggsäcken. Senast en oväntat tuff match mot Rögle, som de dock tog hem till slut. Krysset här är inte otänkbart.

Powerplay systemförslag 8/12-2018

  1. Frölunda – Växjö Lakers 1X2
  2. Linköping – Färjestad X2
  3. Rögle – Skellefteå X2
  4. Brynäs – Timrå 1
  5. Luleå – Djurgården 1X2
  6. Mora – HV71 2
  7. Örebro HK – Malmö Redhawks X2
  8. Buffalo – Philadelphia 1X
Royal Panda

Gratisspel för 200 kr på sport

Hämta bonus!
Betzest

Dubbel första insättning upp till 1000 KR!

Hämta bonus!
Scandibet

Spela på matchen med upp till 500 kr extra!

Hämta bonus!