Menu
Redbet Betting

Upp till 400 kr i GRATISBET utan omsättningskrav!

1
Hämta bonus!

Expertförslag Powerplay 3 December 2018

Internationella matcher är det som gäller detta Expertförslag Powerplay 3 December 2018. Finska Tappara ser vi som det bästa spikförslaget, tillsammans med CSKA Moskva som har en bra säsong i ryggen. Mer svårlöst på den andra sidan Atlanten.

Dallas har haft en lång period med matcher på bortaplan. Nu tillbaka i Texas och då finns det bra möjlighet för positiva resultat. Senast motades Vancouver tillbaka med två mål mot ett. Klingberg saknas här. Oilers vann mot Golden Knights senast, även om spelet lämnade mer att önska. Svaga borta. Ett – kryss räcker långt.

NJ Devils tog matchen mot Winnipeg till förlängning, där de dock förlorade. De har förlorat sju av de senaste åtta matcherna. Tampa Bay gjorde ingen vidare insats mot Florida men de har bar statistik mot dagens motstånd. Tvåan är klart starkast, men gardering kan visa sig vara värdefull.

Nashville saknar fortsatt Forsberg, som är lagets vassaste målspruta. Mot Chicago räckte det men de är också ett av de svagaste lagen i ligan just nu. har flera stornamn borta utöver det. Buffalo vinner ofta det här mötet, de tre senaste gångerna har det blivit trepoängare. Har också en del spelare borta från start. Vi garderar.

Systemförslag Powerplay 3 December

  1. Tappara – Ässät 1
  2. Dynamo Moskva – Amur 1X
  3. Sotji – CSKA Moskva 2
  4. Avangard Omsk – Ufa 1
  5. Spartak Moskva – Dinamo Riga 1X
  6. New Jersey – Tampa Bay 1X2
  7. Nashville – Buffalo 1X2
  8. Dallas – Edmonton 1X
Royal Panda

Gratisspel för 200 kr på sport

Hämta bonus!
Betzest

Dubbel första insättning upp till 1000 KR!

Hämta bonus!
Scandibet

Spela på matchen med upp till 500 kr extra!

Hämta bonus!