Menu
Redbet Betting

Upp till 400 kr i GRATISBET utan omsättningskrav!

1
Hämta bonus!

Powerplay expertförslag 24/11

Den här gången är det SHL för hela slanten vårt Powerplay expertförslag 24/11. Rögle går bra just nu och har en tacksam uppgift den här omgången. Bra spikförslag med andra ord.

Rögle reser för att möta Timrå. De hade en seg inledning på säsongen men har kommit igång ordentligt det senaste vilket resulterat i sju vinster på åtta matcher. Anmärkningsvärt är att ingen av vinsterna gått till förlängning. Timrå är det svagaste laget i ligan just nu och kommer från en dålig match mot Skellefteå nu senast. Tveksamt att de lyckas bättre den här matchen.

Vårt andra spikbud hittar vi i matchen mellan Malmö och HV 71. Skåningarna har gjort det riktigt bra den här säsongen vilket resulterat i en välförtjänt andra plats i tabellen. Åkte på en rejäl kalldusch av Skellefteå men reste sig direkt och har radat upp tre vinster efter det. HV 71 ligger långt ner i tabellen och har blivit avhängda på riktigt. Granskar man insatserna det senaste är det högst tveksamt att ändring är nära. Vi spikar ettan.

Mora har haft en tuff säsong och detsamma kan sägas om dagens motstånd Linköping. Hemmalaget tappade en tvåmålsledning mot Malmö och gästerna har förlorat fyra av fem matcher det senaste. I vanliga fall är tvåan glasklar, men i det här läget känner vi oss tvingade till gardering.

Powerplay 24/11 systemförslag

  1. Djurgården – Örebro 1X
  2. Timrå – Rögle 2
  3. Växjö Lakers – Skellefteå 1X2
  4. Brynäs – Luleå X2
  5. Färjestad – Frölunda 1X2
  6. Malmö Redhawks – HV71 1
  7. Mora – Linköping X2
  8. NY Rangers-Washington X2
Royal Panda

Gratisspel för 200 kr på sport

Hämta bonus!
Betzest

Dubbel första insättning upp till 1000 KR!

Hämta bonus!
Scandibet

Spela på matchen med upp till 500 kr extra!

Hämta bonus!