Menu
Redbet Betting

Upp till 400 kr i GRATISBET utan omsättningskrav!

1
Hämta bonus!

Expertförslag Powerplay 23 November 2018

Helgen börjar närma sig med ett intressant expertförslag Powerplay 23 November 2018 som avslutar veckan. Merparten av matcherna hämtas från Hockeyallsvenskan med en toppmatch från SHL som inleder kupongen.

Frölunda får besök av rivalen Färjestad i en viktig match. Bägge lagen är formstarka just nu. Frågan är hur mycket av vinsten mot Lugano i veckan som sitter i benen för Frölundaspelarna. Ettan känns ändå bäst som förstaval.

Karlskrona föll mot Björklöven i en match där de inte fick in en enda puck i mål. Därefter förlorade de en match mot Leksand de först ledde med två mål. Oskarshamn är serieledare och har tre vinster i rad och hade en tät match mot Vita Hästen de vann efter lång straffläggning. Öppen match och vi garderar friskt, men ettan känns något säkrare trots allt.

Leksand har tre segrar på fyra försök. Den senaste kom som nämnts mot BIK. På hemmaplan är de farliga och de har knipit poäng i sju av de åtta senaste omgångarna där. Pantern har det tufft just nu. De har fyra förluster i rad med hemmafördel, vilket oroar. Lagen möttes för runt en månad sen då Leksand tog hem matchen med fyra – ett. Klar etta.

Modo har haft en tuff säsong, men slog Vita Hästen och Pantern de senaste omgångarna vilket ställer frågan om formen är på väg på riktigt. Västervik har också två bra matcher i ryggen inför det här mötet även om de inte lyckades knipa poäng av Björklöven senast. Kryss inte ett dumt utgångsläge.

Powerplay systemförslag 23/11

  1. Frölunda – Färjestad 1X
  2. AIK – Björklöven 1
  3. Karlskrona – Oskarshamn X2
  4. Leksand – Pantern 1X
  5. Södertälje – Tingsryd 1X
  6. Vita Hästen – BIK Karlskoga 1X2
  7. Västervik – Modo 1X2
  8. Västerås – Almtuna 1
Royal Panda

Gratisspel för 200 kr på sport

Hämta bonus!
Betzest

Dubbel första insättning upp till 1000 KR!

Hämta bonus!
Scandibet

Spela på matchen med upp till 500 kr extra!

Hämta bonus!