Menu
Redbet Betting

Upp till 400 kr i GRATISBET utan omsättningskrav!

1
Hämta bonus!

Powerplay expertförslag 20 November 2018

Champions Hockey League bidrar med de flesta matcherna detta Powerplay expertförslag 20 november 2018. Tre svenska lag deltar såhär långt och de bör ha bra chanser att lösa sina uppgifter.

Frölunda Indians spelade lika med ett mål var mot Lugano den första matchen. Trots allt förde det svenska laget spelet totalt. Frölunda spelar bra i serien där de klippt fyra segrar på fem matcher. Mot DIF vände de ett tvåmålsunderläge till seger vilket troligtvis var bra för moralen. Lugano är inte bra när de reser och de kommer få det svårt här. Vi spikar ettan och kikar vidare.

Skellefteå ledde första matchen mot Storhamar med tre mål men slappnade av och gav till slut bort en poäng. Norrlandslaget har fyra vinster på fem försök i SHL. Storhamar spelar också bra och har sex vinster de senaste sju matcherna. Förlusten kom den senaste omgången mot Lillehammar. Ettan klar.

Malmö Redhawks stod för en rejäl genomklappning mot Skellefteå men tog en trygg seger mot Timrå därefter. De krossade Bern på bortaplan och har ett gyllene läge att säkra avancemang här. Tyskarna gör det bra i den inhemska ligan men här blir klasskillnaden för stor.

Powerplay systemförslag 20/11

  1. Frölunda – Lugano 1
  2. Skellefteå – Storhamar 1
  3. Bern – Malmö X2
  4. Kärpät – ZSC Lions 1X
  5. Tappara – Kometa Brno 12
  6. Salzburg – Rouen 1X
  7. Zug – München X2
  8. Servette – Fribourg X2
Royal Panda

Gratisspel för 200 kr på sport

Hämta bonus!
Betzest

Dubbel första insättning upp till 1000 KR!

Hämta bonus!
Scandibet

Spela på matchen med upp till 500 kr extra!

Hämta bonus!