Menu
Redbet Betting

Upp till 400 kr i GRATISBET utan omsättningskrav!

1
Hämta bonus!

Expertförslag Powerplay 19 November 2018

Ny vecka och den inleds med ett expertförslag Powerplay 19 November 2018 som domineras av matcher från NHL. Först ut dock en match mellan Björklöven och Karlskrona som känns svårbedömd på förhand.

Den här säsongen har det inte sett stabilt ut för Washington, trots att det var de som lyfte bucklan i fjol. Bitvis briljerar ändå mästarlaget. Här är Holtby, Kuznetsov och Oshie osäkra. Montreal gör en bra säsong som överstiger förväntad nivå. Tvåan känns tryggast trots allt, men bör garderas.

En svårbedömd match från andra sidan Atlanten är den mellan Predators och Lightning. Nashville har haft det svårt hemma men löste tre härliga poäng senast mot LA Kings. Då gjorde svenske Järnkrok hattrick vilket bäddade för den efterlängtade segern på hemmais. Nu saknar de målvakten Vasilevskij. Tampa är riktigt giftiga offensivt och kan absolut spela i samma höga tempo som dagens motstånd. Den här matchen känns öppen och vi tar inga risker, helgardering.

Vancouver är synnerligen formsvaga just nu. De har fem förluster i rad och har en rad nyckelspelare otillgängliga. Winnipeg kryssade mot Buffalo i en match de förlorade i förlängningen. Trots allt gjort en godkänd säsong såhär långt.

Powerplay systemförslag: 144 rader

  1. Björklöven – Karlskrona 1X2
  2. NY Rangers – Dallas 1
  3. Pittsburgh – Buffalo 1X
  4. Toronto – Columbus 1X
  5. Montreal – Washington X2
  6. Nashville – Tampa Bay 1X2
  7. Calgary – Vegas 1
  8. Vancouver – Winnipeg X2
Royal Panda

Gratisspel för 200 kr på sport

Hämta bonus!
Betzest

Dubbel första insättning upp till 1000 KR!

Hämta bonus!
Scandibet

Spela på matchen med upp till 500 kr extra!

Hämta bonus!