Menu
Redbet Betting

Upp till 400 kr i GRATISBET utan omsättningskrav!

1
Hämta bonus!

Powerplay expertförslag 17 November

Helgen är här vilket brukar betyda intressanta kuponger. Vårt Powerplay expertförslag 17 November är inget undantag, det är SHL och NHL som står näst på tur. Linköping på hemmais är den kanske starkast lysande spiken.

Nyligen bytte Brynäs tränare. Sedan dess har de radat upp två förluster, som bägge kom i förlängningen. DIF släppte en bekväm tvåmålsledning mot Indians senast. Då blev även Josefsson tvingad att utgå på grund utav skada. Är klara favoriter här men vi violl inte räkna bort Gävlelaget helt.

Växjö Lakers har kommit igång bra. De tog sin sjätte seger på åtta matcher senast, då svåra Luleå fick lämna mötet utan poäng. Färjestad vann på övertid mot både Brynäs och Rögle, på resande fot. Med hemmapubliken i ryggen ser vi de som favoriter här. Trits allt svårbedömd match.

Det har varit upp och ner för Linköping den här säsongen. De förlorade sex matcher i rad innan HV 71 besegrades på deras hemmais. Örebro går inte bra just nu. Offensivt är var de allvarligaste bristerna hittas. Enkel etta.

Skellefteå är på gång. Sprutade in otroliga nio mål i vinsten över kvalitativa Malmö. HV 71 har två vinster på åtta matcher, vilket inte duger. Här blir det ytterligare en förlust.

Powerplay systemförslag 17 November

  1. Brynäs – Djurgården 1X2
  2. Färjestad – Växjö Lakers 1X2
  3. Linköping – Örebro 1
  4. Rögle – Mora 1
  5. Skellefteå – HV 71 1X
  6. New Jersey – Detroit 1
  7. Philadelphia – Tampa Bay 1X2
  8. Vancouver – Montreal X2
Royal Panda

Gratisspel för 200 kr på sport

Hämta bonus!
Betzest

Dubbel första insättning upp till 1000 KR!

Hämta bonus!
Scandibet

Spela på matchen med upp till 500 kr extra!

Hämta bonus!