Menu
Redbet Betting

Upp till 400 kr i GRATISBET utan omsättningskrav!

1
Hämta bonus!

Powerplay expertförslag 15 November

En majoritet av matcher från SHL är vad som väntar detta Powerplay expertförslag 15 November. Flera jämna matchningar bjuder på intressanta spelförslag. DIF hemma mot ojämna Frölunda bjuder på ett bra spikförslag, precis som den enda utomsvenska matchen mellan Lugano och Servette där vi även spikar för hemmaseger.

Först ut är Brynäs med hemmafördel. De har inte fått till resultaten den här säsongen och har nyligen gjort sig av med sin tränarstab. Första matchen med ny kapten på skutan resulterade i en förlust, även om de tog matchen till förlängning vilket räddade en poäng. Färjestad har inte kommit upp till förväntad nivå. Borta har de bara mäktat med två segrar under vanlig matchtid. Vi tror på etta främst, men garderar helt och hållet.

Senast gjorde DIF en bra bortamatch mot Timrå, som de vann. Det var den fjärde vinsten på fem försök och laget verkar kommit igång bra. Indians har varit ojämna mest hela säsongen och förlorade senast mot Skellefteå i en match de hade svårt att komma igång i. Vi chansspikar ettan för att kunna gardera andra matcher.

Det är upp och ner för HV 71, som förlorade mot Luleå senast. Matchen gick dock ändå till straffläggning. Linköping har en bra bit kvar upp till förväntad nivå. De har sex förluster i rad vilket är anmärkningsvärt dåligt för det forna storlaget. Två lag som kan bättre än de visat. Ettan känns tryggast trots allt.

Förra omgången var den första vinsten under ordinarie tid på tio matcher för Skellefteå. Då var det ojämna Frölunda som fick lämna mötet tomhänta. Frågan är om det var början på återhämtning för laget från norr. Nu har de återigen hemmafördel när Malmö Redhawks kommer på besök. De gör det hyfsat just nu. Ett – kryss räcker långt.

Powerplay systemförslag Torsdag 15 November

  1. Brynäs – Färjestad 1X2
  2. Djurgården – Frölunda 1
  3. HV 71 – Linköping 1X
  4. Skellefteå – Malmö 1X
  5. Timrå – Mora 1X
  6. Växjö Lakers – Luleå 12
  7. Örebro – Rögle 1X
  8. Lugano – Servette 1
Royal Panda

Gratisspel för 200 kr på sport

Hämta bonus!
Betzest

Dubbel första insättning upp till 1000 KR!

Hämta bonus!
Scandibet

Spela på matchen med upp till 500 kr extra!

Hämta bonus!