Menu
Redbet Betting

Upp till 400 kr i GRATISBET utan omsättningskrav!

1
Hämta bonus!

Expertförslag Powerplay 12 december 2018

Det är mitt på veckan och vårt expertförslag Powerplay 12 december 2018 ser framåt emot toppmötet mellan AIK och Oskarshamn i Hockeyallsvenskan.

Det är BIK som inleder kupongen med hemmafördel över Västervik. De kan mycket sina bästa dagar men slarvar för mycket i det defensiva arbetet. Senast föll de mot bottenlaget Tingsryd vilket var förvånande. Högst tveksamt att de släpper två matcher i rad med hemmapubliken i ryggen. Västervik håller inte samma klass och kommer få vika sig här.

Leksand har det tufft just nu, med sju nederlag på raken. Någon gång vänder det och mot SSK som inte imponerat bör de ha bra chans oavsett. Vi garderar men utgår från etta.

En trög säsongsinledning har följts av åtta matcher med poängplock för Modo. Senast förlorade de med ett mål mot AIK, som dock leder serien. Tingsryd fick bra utdelning på sina chanser i segern mot Karlskoga och har plockat poäng de fem senaste matcherna på resande fot. Ettan klart starkast ändå.

Seriefinalen mellan Oskarshamn och AIK sticker ut. Gnaget har elva vinster på de tretton senaste omgångarna vilket är väl godkänt. Oskarshamn är starka bakåt och den här matchen kommer Stockholmarna inte få något till skänks. Vi helgarderar.

VIK spelar stabilt och efter en trevande inledning på säsongen är de nu ett av tabellens hetaste gäng. Björklöven är upp och ner. Noterbart att det vunnit de två tidigare matcherna mot Västerås den här säsongen, men det blir troligtvis inte en tredje här.

Powerplay systemförslag 12/12-2018

  1. BIK Karlskoga – Västervik 1
  2. Leksand – Södertälje 1X
  3. Modo – Tingsryd 1
  4. Oskarshamn – AIK 1X2
  5. Pantern – Almtuna 12
  6. Västerås – Björklöven 1X
  7. Tranås – Mariestad 1
  8. Kiruna IF – Kiruna AIF 1X2
Royal Panda

Gratisspel för 200 kr på sport

Hämta bonus!
Betzest

Dubbel första insättning upp till 1000 KR!

Hämta bonus!
Scandibet

Spela på matchen med upp till 500 kr extra!

Hämta bonus!