Menu
Redbet Betting

Upp till 400 kr i GRATISBET utan omsättningskrav!

1
Hämta bonus!

Dagens Tipsförslag Powerplay 19 November

Angered Arena Hockey Powerplay kupong

Dags för veckans sista hockey betting. Här kommer vårt tipsförslag på Powerplay som gäller söndagens matcher – de som spelas den 19 november 2017. Två klara favoriter från Hockeyallsvenskan inleder söndagens Powerplay – vi litar på Björklöven men inte på ett märkligt ojämnt AIK.

Det svänger verkligen om AIK. Stundtals har laget imponerat stort – men stundtals har man fallit igenom. I fredags kraschade laget i slutperioden i Oskarshamn och förlorade till slut med hela 1-5. Gästas nu av ett Västervik som verkligen hittat rätt på sistone och tagit viktiga segrar – och att Conny Strömberg återvänt till klubben skadar ju inte. Skrälläge! Expertens speltips är att helgardera.

Nästa match i vår Powerplay-tipsförslag är den mellan Björklöven och MODO. Björklöven visar stigande form och kommer nu från en av höstens skönaste segrar, då man i fredags vann derbyt borta mot MODO med 3-2. Har ”Löven” bara laddat om sedan dess är det mycket bra chans att hemmabesegra ett Vita Hästens vars formkurva är oroväckande svag.

Utöver det finns en del halvtråkiga ishockeymatcher på veckans sista hockey tips spel kupong. Avslutningsvis innehåller dagens Powerplay kupong även favoriten Tranås. Spik även på detta hockey lag, som måste hitta en superspurt för att nå Allettan. Hög kapacitet finns och Hanhals hemma är en klart lämplig uppgift. Det blir säkert full pott för Tranås på Angered Arena – hemmastadion som vi visar på huvudbilden för denna artikel.

Vår Spelkupong på Powerplay Idag

Vi spelar 96 rader enligt nedan. Du får några extra ord och tips från oss på köpet, men de flesta av hockeymatcherna på Powerplay spelkupong nedan presenteras endast i form av 1, X och/eller 2.

  1. AIK – Västervik                         1X2. AIK besegrade serieledande Timrå i senaste hemmamatchen och då fick vi se lagets kapacitet. Högt betrodde Anton Holm levererade offensivt. I Hovet har det varit rätt jämnt mot Västervik.
  1. Björklöven – Vita Hästen        1. Normalt en etta, men det kommer inte att bli enkelt för Björklöven att ladda om efter tungviktsmötet mot Modo inför fullsatt hus i Ö-vik. Löven vann med 3-2 efter en stark insats.
  1. Piteå – Kalix                              1X
  2. Örnsköldsvik – Östersund        X2
  3. Forshaga – Skövde IK                X2
  4. Köping HC – Borlänge               X2
  5. Tranås – Hanhals                      1
  6. Dinamo Riga – Jekaterinburg    X2