Menu
Redbet Betting

Upp till 400 kr i GRATISBET utan omsättningskrav!

1
Hämta bonus!

Powerplay: Dagens Tips 13 December

Hockey Powerplay Arena 13 Dec

Dags att kika på kvällens Powerplay kupong. Här kommer speltips från vår redaktion. Kortfattat, går det att summera upp allt i ett par meningar: Oskarshamn fortsätter att växa i Hockeyallsvenskans toppstrid – spikas fränt på onsdagens Powerplay. I Div 1 spänner Västerås musklerna. Leksand vinner lätt. Resten är en öppen historia. Svensk hockey har sällan varit mer spännande än denna säsong. Dagens tips på Powerplay kan hjälpa, men även störa dig från att göra vinnande bets. Det kan gå hur som helst och det är just därför som vi älskar SHL i år.

Nedan gör vi en kort analys av matcherna samt presenterar våra tips som gäller spelkupongen idag, 13 december, onsdag. Det kan bli en Lucia kväll full av stora betting vinster. Läs våra speltips noga och välj rätt lag till dina Powerplay kuponger eller spela på odds online. Där kan dina vinster bli ännu större.

Kort Analys av Hockeymatcher som är med på Powerplay Spelkupong Idag

Oskarshamn måste tas på största allvar i toppen av Hockeyallsvenskan. Senast nollade man Leksand (1-0) och den mindre svackan är över. Björklöven borta på onsdagen och visst är det en svår uppgift – men ”Löven” har det jobbigt nu. Tappade i Timrå senast och gjorde några riktigt taffliga hemmainsatser innan dess. Oskarshamn körde över Björköven i oktober (6-1) och är hetare även nu.

MODO och AIK är två storklubbar som vill utmana högst upp – men det är ju för ojämnt. Båda lagen blandar och ger och har ungefär lika många segrar som förluster, facit som givetvis inte duger om man vill slåss om topp-2. På 25 omgångar har AIK fortfarande inte kryssat, otroligt nog – visst blir ”etta tvåa” en bra lösning.

Slutomgång i Div 1-hockey, där Västerås har gjort jobbet och visat att man kan vara redo för en snabb återkomst till Allsvenskan. Nu avslutas grundserien med seriefinal borta mot Lindlöven. Västerås har redan säkrat seriesegern men vi räknar ändå med seger på onsdagen – lagen kommer att mötas igen och Västerås vill säkerligen spänna musklerna. Har imponerande 12 raka trepoängare och det är inget snack om att man är på en annan nivå. Det känns som att det är bästa riskfri bet idag och tvåan spikas tryggt av vår hockeyexpert!

Våra Powerplay Tips

Vi spelar 48 rader på Powerplay idag. Här kommer våra tips:

  1. BIK Karlskoga – Södertälje         1X
  2. Björklöven – Oskarshamn             2
  3. Leksand – Västervik                    1
  4. MODO – AIK                                 1  2
  5. Pantern – Almtuna                      1X2
  6. Vita Hästen – Tingsryd                1X
  7. Lindlöven – Västerås                       2
  8. Väsby – Visby/Roma                      X2