Menu
Redbet Betting

Upp till 400 kr i GRATISBET utan omsättningskrav!

1
Hämta bonus!

Dagens Speltips Powerplay 17 November

Augsburger Hockey Powerplay

Visst känns det lockande med att inte spela dagens Powerplay, utan vänta med att betta tills på lördag. Du som älskar hockey får dock svårt att hålla dig borta från betting idag. Förhoppningsvis hjälper våra speltips att vinna och att du får mer pengar i kassan inför morgondagen.

Vi börjar tipsförslaget med analys av Leksand matchen. Detta är en trygg spik på dagens Powerplay. AIK är en tuffare spik men segern senast var viktig och riktigt hög kapacitet finns. Sedan tränarbytet har Leksand tagit 22 poäng av 27 möjliga och det är ingen vågad gissning att laget snart är på rätt sida topp-2-strecket. I veckan gick det väldigt enkelt mot Vita Hästen och även Pantern hemma på fredagen ska gå smidigt. Fin höst av Pantern men det är ganska stor skillnad på laget hemma respektive borta. Att stoppa ett nytänt Leksand på bortais en fredagskväll låter avlägset.

AIK har verkligen blandat och gett men en sak är säker: toppnivån är riktigt hög. I veckan besegrades serieledande Timrå på ett bra sätt, en seger som säkerligen gav råg i ryggen. Oskarshamn borta nu – en svår uppgift men om AIK vaknat på rätt sida vill vi mena att man är det bättre laget. Roligt spikbud och en av Powerplay kupongens tydligaste surebets idag!

Timrå tog alltså stryk senast men formen går inte direkt att klaga på. Hemmamatch mot Södertälje på fredagen och givetvis bra chans – men Timrås hemmamatcher blir nästan alltid målmässigt jämna historier. SSK fortsätter att visa bra form och vi vill ha med kryssgarderingen, när vi spelar med Unibet bonus idag.

Våra speltips på dagens Powerplay, 17 november

Följande rader lämnas in av oss på vår Powerplay-kupong idag fredag:

  • HV71 – Linköping         X
  • Leksand – Pantern    2
  • MODO – Björklöven   1X
  • Oskarshamn – AIK          2
  • Timrå – Södertälje      1X
  • Västervik – Tingsryd   1X
  • Halmstad – Kallinge      X2
  • Augsburger – Kölner     X2