Menu
Redbet Betting

Upp till 400 kr i GRATISBET utan omsättningskrav!

1
Hämta bonus!

Dagens Powerplay Speltips 12 December

Kometa Brno Hockeylag spelar i CHL tips

Vecka 50 fortsätter med heta hockeymatcher på tisdag. Dags för en ny artikel med speltips och senaste nyheter. Denna gång är det europeiska hockeyspel i CHL samt några matcher från andra sidan av Atlanten. Ikväll väntar nämligen returmötena i CHL kvarsfinaler. De inleder tisdagens Powerplay och vi räknar med gott om hemmajubel. I NHL måste ett högkapabelt Edmonton Oilers streckas. Majoriteten av bra spelsidor på nätet tippar enkel seger för kanadensiska hockeyklubben idag.

Kort spelanalys av kvällens hockeymatcher

Sverige brukar dominera SHL men nu har vi ”bara” Brynäs och Växjö kvar – och båda lagen ligger ju under inför tisdagens kvartsfinalreturer. Båda lagen har dock hyggliga chanser att vända på steken på respektive hemmais. Brynäs har ju verkligen hittat formen medan Växjö gjorde en ganska bra match borta mot Bern och nu bör stå som segrare hemma. Kryssen kommer dock med i båda matcherna.

I Schweiz litar vi på ett formstarkt Lugano som har en bra uppgift när Servette gästar. Sedan får Edmonton chansen att dra upp oddset några snäpp. Laget är ligans stora flopp hittills och det börjar bli riktigt kritiskt läge, hög tid att börja klättra. Columbus borta är en jättesvår match men Edmonton har faktiskt varit mer bekvämt i bortaspelet – och kapacitetsmässigt är man tillräckligt bra för att vinna exakt vilken match som helst. Känslan är att McDavid kan visa vägen i denna Powerplay match och visst streckas bortasegern av vår hockey expert!

Vår Powerplay kupong

Följande 48 rader väljer vi att spela när det är dags att lämna Powerplay kupong tisdag, den 12 december:

Kometa Brno – JYP                  1X

Första mötet slutade 3-3 och spelarna i JYP lär ha haft mixade känslor efter matchen. JYP satte kvitteringen med tre minuter och 17 sekunder kvar att spela. Samtidigt hade finländarna ett avslutsövertag på 39-11 och skotten på mål var 21-6. Tjeckerna var alltså otroligt effektiva i den matchen och nu måste de upp i nivå för att ta en ny seger. JYP var det bättre laget senast och spelarna känner sig knappast slagna på förhand.

Brynäs – Trinec                        1

Vinst för svenska laget. Dagens spik på Powerplay.

Växjö – Bern                             1X

Även här tror vi på vinst för Sverige, men väljer att gardera matchen med ett kryss för säkerhets skull.

Zürich – Liberec                       1

Klar seger för schweizarna. En av bästa spelförslag från expert på dagens Powerplay hockey matcher.

EHC Biel – Lausanne               1  2

En lurig match. Lagen har presterat på en likvärdig nivå så här långt in på säsongen och de har likvärdig form. Det är värt att notera att Biel visat fin hemmastyrka då de vunnit fyra av de fem senaste hemmamatcherna. Självförtroendet bland spelarna är gott men det gäller att behandla Lausanne med respekt, annars kan det skrälla. Det är upplagt för en jämn och dramatisk match där Biel ska vara knappa favoriter.

Lugano – Servette                   1

Lugano ligger tvåa i tabellen, formen är bra och nu möter de bottenlaget Genève-Servette. Lugano har varit bättre på alla punkter så här långt. De har spelat ihop 16 poäng mer än Genéve-Servette. De har gjort 28 mål mer än Servette och släppt in nio mål färre. Genève-Servette har visat godkänd form på slutet men vi tror ändå att de får svårt att skrälla. Lugano har vunnit de två senaste inbördes matcherna med 4-0.

Columbus – Edmonton          1X2

Spännande NHL match för alla er som gillar bonus trading. Columbus sköter sig bra och de är med i toppen av Metropolitan Division. Edmonton har däremot varit en besvikelse i mångas ögon. De förväntades rycka upp sig den här säsongen då truppen är talangfull och spännande, men resultaten har inte gått deras väg och åtta segrar under ordinarie tid på 30 matcher är för dåligt. Columbus är starka defensivt och det kommer krävas en hel del av Edmonton för att skrälla i natt.

New Jersey – Los Angeles        X2

Los Angeles har varit ett av ligans absolut bästa lag så här långt. New Jersey sköter sig också okej men de har inte presterat på samma höga nivå. Los Angeles har bara förlorat åtta av 31 matcher under ordinarie tid och formen är strålande då de vunnit åtta raka (tre segrar har tagits efter övertid/straffar). New Jersey måste vara oömma och ta sig in framför motståndarmålvakten för att kunna hota. Los Angeles är väldigt starka defensivt.