Menu
Redbet Betting

Upp till 400 kr i GRATISBET utan omsättningskrav!

1
Hämta bonus!

Analys & förslag Powerplay 4 december 2018

Det börjar närma sig slutet på denna säsongens CHL. Vår analys och förslag Powerplay 4 december 2018 tror flera av de svenska tillskotten i turneringen har bra chans. Starkast spikförslag är Skellefteå, som har en tacksam uppgift framför sig.

Senast i SHL mosade Skellefteå på frenetiskt mot Brynäs men förlorade ändå bataljen med två mål mot noll. Vann över Storhamar i turneringen tidigare, men det var inte s¨enkel uppgift som man kan tro vid en pappersgranskning. Plzen dominerade Bolzano den förra omgången av CHL och skall inte underskattas, men nu blir motståndet för tufft. Det svenska laget får vårt streck.

Redhawks möter återigen München, som de spelat mot två gånger redan. Hemma vann de med sex mål framåt och en insläppt puck. När de mötte laget i Tyskland föll svenskarna med ett uddamål. Tyskarna gör det bra i ligan, där de plockat poäng åtta hemmamatcher på raken. Ettan klart starkast.

Just nu har Indians något av en svacka i SHL, där de inte gjort fler än tre mål på fyra matcher. Frölunda gjorde bra ifrån sig i gruppspelet men kommer från oväntat tuffa möten mot Lugano nu senast. Kometa Brno packade hem Tappara vilket måste respekteras. Bara hyfsade i den inhemska ligan. Har hemmafavorit. Vi garderar.

Powerplay systemförslag 4/12

  1. Skellefteå – Plzen 1
  2. München – Malmö X2
  3. Kometa Brno – Frölunda 1X2
  4. Salzburg – Kärpät X2
  5. SCL Tigers – Servette 1X
  6. Columbus – Calgary 1
  7. Florida – Boston X2
  8. NY Islanders – Winnipeg 12
Royal Panda

Gratisspel för 200 kr på sport

Hämta bonus!
Betzest

Dubbel första insättning upp till 1000 KR!

Hämta bonus!
Scandibet

Spela på matchen med upp till 500 kr extra!

Hämta bonus!