Menu
Redbet Betting

Upp till 400 kr i GRATISBET utan omsättningskrav!

1
Hämta bonus!

Analys Powerplay Lördag 10 November 2018

För kännare av NHL är denna spelanalys Powerplay Lördag 10 November 2018 extra intressant. Vi hittar starka spikförslag hos Penguins och Lightning, som bägge har fördel av hemmais.

Först ut är dock Boston, som släppte in hela åtta mål när de förlorade mot Vancouver senast. De gjorde dock fem framåt, vilket visar var de verkliga bristerna ligger. Maple Leafs gör det bra i år men målfarlige Matthews är fortsatt på frånvarolistan och vi har de som underdogs här.

För Florida har det sett något ljusare ut det senaste, efter en tveksam säsongsinledning. Senaste omgången tog de första segern med hemmafördel, när Edmonton fick lämna matchen tomhänta. Nu möter de Islanders, som gör det över förväntan. Förlorade förvisso mot Tampa nu senast, men hade knipit poäng i sex matcher i rad innan det. Vi utgår från ettan.
Montreal har gjort det över förväntan, medan fjolårsfinalisten Vegas är en klar besvikelse. Båda lagen visar väldigt ojämn dagsform och det här känns svårbedömt. Utgångsetta, men gardering krävs.

För Penguins har det inte sett bra ut det sista. Förlusten mot Capitals var den femte förlusten i rad. Gjorde ändå en hyfsad insats senast och någon gång vänder det. Arizona tappade en tvåmålsledning mot Flyers i veckan, vilket antagligen tärde på moralen. Vi börjar ändå med seger för Pittsburgh.

Ett lag vi inte har problem att ge fullt förtroende är Tampa Bay. De saknar svenske stjärnan Hedman men radar ändå upp segrar. Ottawa går ofta fullt ut vilket inte alltid resulterar i positiva resultat. Mot TB Lightning håller det troligtvis inte.

Powerplay systemtips: 144 rader

  1. Boston – Toronto 1X
  2. Carolina – Detroit 12
  3. Columbus – NY Rangers 1X2
  4. Florida – NY Islanders 1X2
  5. Montreal – Vegas 1X
  6. Pittsburgh – Arizona 1
  7. Tampa Bay – Ottawa 1
  8. Los Angeles – Calgary 1X
Royal Panda

Gratisspel för 200 kr på sport

Hämta bonus!
Betzest

Dubbel första insättning upp till 1000 KR!

Hämta bonus!
Scandibet

Spela på matchen med upp till 500 kr extra!

Hämta bonus!