Menu
Redbet Betting

Upp till 400 kr i GRATISBET utan omsättningskrav!

1
Hämta bonus!

Powerplay Spelförslag 5 November

Veckan påbörjas i stil med många intressanta matcher från NHL detta Powerplay spelförslag 5 November. Först ut några matcher från Sverige, där Skövde bidrar med ett bra spikförslag.

Hemma är Boston normalt svårslagna. Senast fick då åka ifrån Nashville tomhänta. De har en stark förstakedja som kan hota vilket lag som helst. Dallas har ett bra lag men har gett bort onödiga chanser vilket påverkat hittills. Den här matchen saknas Radulov, som är en viktig pjäs i det offensiva arbetet. BB har vunnit fyra av de fem senaste mötena mellan lagen, vi börjar med etta.

Just nu är Islanders glödheta. De har radat upp fem segrar i rad, med bara en som gått till förlängning. Det inkluderar två matcher mot topplaget Pittsburgh. Montreal gör det förvånansvärt bra men är för ojämna för att lita på helt. Två bra lag där vi utgår från etta, men garderar tidigt.

NJ Devils började hyfsat men har tappat formen helt det sista. Nu har de sex förluster på sju matcher, vilket är långt ifrån godkänt resultat. De har fortfarande inte knipit en enda poäng på resande fot. Penguins är ett bättre lag i grunden och med hemmafördel är favoritskapet glasklart, även om vi tar med krysset för utdelningen skull.

Washington Capitals lyfte bucklan förra året. Den här säsongen har de haft en trevande start utan att få något flyt i spelet, eller sina resultat. De har skapat en del farligheter framåt, men läcker bakåt vilket varit roten till deras problematik. Edmonton spelar bra och har fått igång målskyttet i flera av sina kedjor. Senaste mötet mellan lagen slutade fyra – ett till Edmontons fördel. Tveksamt att de siffrorna upprepar sig här. Vi startar med etta.

Systemtips Powerplay 5/11

  1. Pantern – Västerås 12
  2. Skövde – Mariestad 2
  3. Boston – Dallas 1
  4. NY Islanders – Montreal 1X
  5. Pittsburgh – New Jersey 1X2
  6. Washington – Edmonton 1X
  7. Arizona – Philadelphia 12
  8. SJ Barracudas – Stockton 1X
Royal Panda

Gratisspel för 200 kr på sport

Hämta bonus!
Betzest

Dubbel första insättning upp till 1000 KR!

Hämta bonus!
Scandibet

Spela på matchen med upp till 500 kr extra!

Hämta bonus!