Menu
Redbet Betting

Upp till 400 kr i GRATISBET utan omsättningskrav!

1
Hämta bonus!

Powerplay 26/9 Tips Hockey

Det är mitt i veckan vilket brukar betyda ett intressant Powerplay 26/9 tips hockey. Allsvenskan bidrar med kupongens matcher. Vi tror Leksand och Almtuna har bra chanser i sina matcher.

När det var Modo som stod för motståndet hängde Björklöven inte med i tempot. Däremot gjorde de det bra mot Vita Hästen, som besegrades med fyra – tre efter straffar. Södertälje fick en sur start på säsongen när de föll mot Oskarshamn. Därefter vann de mot Pantern, i en match de tydligt dominerade.

Förra säsongen åkte Karlskrona ur SHL. I år har de en mer eller mindre helt ny trupp. Trots farhågor om att det nya laget inte skulle ha tid att få till spelet ihop har de uppvisat bra form redan! Västerås slogs enkelt med bekväma siffror och de vände ett tvåmålsunderläge till vinst senast.

Hittills har Leksand inte spelat som förväntas av det förmodade topplaget den här säsongen. De vann förvisso över Tingsryd i premiären, men segern satt långt inne. De låg under i matchen mot Karlskoga, där de förlorade i förlängningen. Vi har hemmalaget som klara favoriter.

Dagens Systemförslag Powerplay 26/9

  1. Almtuna – Vita Hästen 1
  2. Björklöven – Södertälje 1X
  3. Karlskrona – BIK Karlskoga 1X
  4. Leksand – Västervik 1
  5. Pantern – Oskarshamn 1X2
  6. Tingsryd – Västerås 1X
  7. Arboga – Borlänge X2
  8. Kalmar – Dalen X2
Royal Panda

Gratisspel för 200 kr på sport

Hämta bonus!
Betzest

Dubbel första insättning upp till 1000 KR!

Hämta bonus!
Scandibet

Spela på matchen med upp till 500 kr extra!

Hämta bonus!