Menu
Redbet Betting

Upp till 400 kr i GRATISBET utan omsättningskrav!

1
Hämta bonus!

Powerplay 23/9 Hockey Speltips

Nu är det dags för Powerplay 23/9 hockey speltips. Matcher från Hockeyallsvenskan står på schemat. En svårtippad kupong där vi hittar hyfsade spikar via AIK och Modo.

Karlskoga förlorade sin premiär mot AIK, i en match där de inte hängd med i tempot. I matchen skadas även en back och målvakten, vilket kan ha betydelse inför det här mötet. Leksand har en intressant trupp som absolut kan vara med och hota om fina placeringar. De spelade ganska svagt mot Tingsryd, även om det räckte till seger till slut.

AIK är favoriter att lyfta bucklan vid säsongens slut. Premiären reflekterar det påståendet som de spelade hem bekvämt. Nu är det bortamatch mot Västervik som gäller. Hemmalaget håller inte samma klass och vi spikar tvåan.

I sommar lyckades Modo värva NHL-hemvändaren Tobias Enström till truppen. De lär vara med och spela om fina placeringar när säsongen haft sin gång. Mot Björklöven blev det tre mål framåt och ett bakåt. Almtuna har spelat fint såhär långt men nu höjs kvalitén på motståndet. Vi tror på enkel hemmavinst.

Powerplay System 23/9

  1. BIK Karlskoga – Leksand 12
  2. Tingsryd – Karlskrona X2
  3. Västervik – AIK 2
  4. Modo – Almtuna 1
  5. Södertälje – Pantern 1X
  6. Vita Hästen – Björklöven 1X2
  7. Västerås – Oskarshamn 1X
  8. Dinamo Riga – Spartak Moskva 1X2
Royal Panda

Gratisspel för 200 kr på sport

Hämta bonus!
Betzest

Dubbel första insättning upp till 1000 KR!

Hämta bonus!
Scandibet

Spela på matchen med upp till 500 kr extra!

Hämta bonus!