Menu
Redbet Betting

Upp till 400 kr i GRATISBET utan omsättningskrav!

1
Hämta bonus!

Bomben 2 Förslag 14 Maj

Idag finns det 333.333 kr extra på Bomben 2. Därför är våra Bomben 2 förslag extra värdefulla idag. Det är tre allsvenska matcher som står på schemat. Kalmar FF är den klaraste spiken med tre raka vinster i ryggen och en bekväm seger mot Sirius som väntar.

100% Bonus upp till 1000 kr + 50 Free Spins

Spela på matchen hos Betser! Med en välfylld och snygg sportsbook och bra kampanjer kan vi varmt rekommendera detta spelbolag.

AIK – Östersund 1,2,3 – 0,1

Med en storslagen form under våren har AIK imponerat efter obesegrade åtta matcher. Med ett starkt försvar som enbart släppt förbi fyra mål, varav två var onödiga näst senast mot Sirius. Östersund har å andra sidan haft en skakig vår och det är svårtippat se vart deras säsong kommer leda. Sju mål framåt innebär en av de värsta statistiken i hela serien. Skulle de näta idag vore det förvånande.

Häcken – Elfsborg 0,1,2 – 0,1

Med målsättningen att kriga högt upp i tabellen denna säsongen är Häcken efter sju omgångar verkligen ingen självklar vinnare. Med en målskillnad på 10-6 ges bevis om att den nya tränaren fortsatt på inslaget spår som förra säsongen och producerar lite framåt. Elfsborg har inte levet upp till förväntningarna såhär långt i serien. Efter 0-0 mot AIK senast ges ett godkänt resultat, men det handlar trots allt inte om ett målsprutande lag. Räkna med en målsnål match när dessa två lag möts.

Kalmar FF – Sirius 2,3 – 0,1

En av säsongens stjärnskott har varit Kalmar FF. Det börjar märkas att Nanne Bergstrand tränar laget och det är allra tydligast när det handlar om defensiven. Laget har släppt in så lite som ett mål på tre matcher på hemmaplan, när de mötte Österrike och Malmö FF. I motsats till det ser Sirius ut att ha en kämpig säsong. De har hela fyra förluster i rad innan denna matchen, med sju insläppta mål på de tyvå senaste matcherna. Kalmar FF har ett superläge att ta en stabil seger.