Menu
Redbet Betting

Upp till 400 kr i GRATISBET utan omsättningskrav!

1
Hämta bonus!

Wolfsburg – Schalke

Wolfsburg Schalke Speltips

Tyska Wolfsburg har det väldigt tufft i Bundesliga, vilket gör att de även har de flesta experternas speltips emot sig. Laget kan mycket väl åka ner, om de nu inte börjar få med sig resultat. Wolfsburg ligger på en femtonde plats i ligatabellen just nu, inför mötet mot Schalke. Laget har två raka förluster och har inte lyckats vinna på de sju senaste ligamatcherna. Wolfsburg tog sin första ligatitel under säsongen 2008/2009, vilket var en skräll. Nu ser det mörkt ut för laget. Kollar vi på odds på nedflyttning hos Royal Panda, tippas Wolfsburg att lämna Bundesliga i maj. Du får 1,50 gånger pengarna på detta.

Senaste matchen Wolfsburg spelade mötte man Hoffenheim på bortaplan. Matchen slutade med 3-0 till hemmalaget. Klubbens bäste målskytt denna säsong är Daniel Didavi som har gjort sex mål i Tysklands toppliga. Vill du ha speltips på målgörare, rekommenderar vi på Ettkrysstva.com att du satsar på Didavi. Men för matchen mot Schalke i sin helhet faller vårt speltips på bortaseger.

Schalke 04 har verkligen överraskat denna Bundesliga säsong. Laget från Gelsenkirchen ligger på andraplats i ligan, före Borussia Dortmund och andra storklubbar med Bundesligas mått mätt. Schalke har nu fyra raka vinster i Bundesliga och går som tåget. Defensivt har det varit relativt stabilt för Shalke 04 som har hållit nolla i sina tre senaste matcher. Laget har tagit sig vidare i tyska cupen efter att ha besegrat Wolfsburg med 1-0 i februari. I sin senaste ligamatch lyckades Schalke besegra FSV Mainz med 1-0 borta. Caligiuri blev målskytten för Schalke.

Då Wolfsburg inte har lyckats vinna över Schalke på de sex senaste matcherna, tror vi inte på någon poäng här för hemmalaget. Senast lagen spelade mot varandra i ligan slutade matchen 1-1. Wolfsburg gjorde mål i 90 minuten efter mål från belgaren Origi som spelar för laget på lån från engelska Liverpool och kan skrälla till i dagens Bundesliga match.

Tabellplaceringar i Bundesliga inför matchen Wolfsburg – Schalke

Pos. Lag M V O F +/- P Form
2 Schalke 26 13 7 6 10 46 V-V-V-V
15 Wolfsburg 26 4 13 9 -8 25 F-O-F-F

Skador och Avstängningar i Wolfsburg och Schalke

Wolfsburg

  • Sebastian Jung – Sträckning baksida lår
  • Jakub Blaszczykowski – Ryggskada
  • Riechedly Bazoer – Sjukdom
  • John Brooks – Knäskada
  • Ignacio Camacho – Vristskada
  • Divock Origi – Fotskada
  • Admir – Mehmedi – Forskada

Schalke

  • Thilo Kehrer – Ögonskada
  • Cedric Teuchert – Knäskada
  • Rahman Baba – Korsbandsskada