Menu
Redbet Betting

Upp till 400 kr i GRATISBET utan omsättningskrav!

1
Hämta bonus!

West Ham – Southampton

West Ham Southampton Premier League

Lördagens första match bland de som är värda att hålla koll på är West Ham mot Southampton. Det är ett avgörande möte för båda lagen om man ska ha chans att spela i Premier League nästa säsong. För tillfället är det ganska tufft att vara West Ham supporter med allt som går emot klubben just nu. The Hammers har tre raka förluster i ligan och det ser ut som att laget kommer åka ner om man fortsätter på samma sätt. West Ham spelade senast mot Burnley hemma på London Stadium, Burnley vann matchen med 0-3, vilket gav odds på match resultat på höga 26,00.

I botten av PL-tabellen hittar vi motståndarna Southampton. The Saints har underpresterat hela säsongen. Det kommer bli ett direkt avgörande möte för Southampton mot West Ham på Lördag. Southampton spelade senast mot Wigan i FA-cupen och lyckades vinna med 0-2 på bortaplan. Målgörare i den matchen blev ytterbacken Soares och den danska mittfältaren Højbjerg. I ligan har det gått betydligt sämre, laget har tre raka matcher utan vinst. Laget förlorade senast i ligan mot nykomlingarna Newcastle med 3-0. Det är inte dagens bästa match för Måltipset, men en del mål lär det bli idag.

Tre senaste tre matcher för West Ham

  • Liverpool 4-1 West Ham – Förlust (24 Februari)
  • Swansea 4-1 West Ham – Förlust (03 Mars)
  • West Ham 0-3 Burnley – Förlust (10 Mars)

Tre senaste matcher för Southampton

  • Southampton 0-0 Stoke – Oavgjort (3 Mars)
  • Newcastle 3-0 Southampton – Förlust (10 Mars)
  • Wigan 0-2 Southampton – Vinst (18 Mars)

Våra speltips för matchen

Det är inte lätt att tippa mötet mellan West Ham och Southampton, då båda lagen inte riktigt är bra nog för att vinna matcher just nu. Därför stannar vi på 1-1 som speltips för denna match. Idag, 31 mars, blir det säkert ett tufft möte, som inget av lagen lyckas vinna. Kikar vi på senaste matcher, känns det som att det är dags för ett kryss för båda. Samtidigt så tror vi att det är dags för ett mål för vardera av Premier League klubbarna. Det återstår att se om en pinne i denna fotbollsmatch hjälper de något för att få spela ytterligare en säsong i PL.