Menu
Redbet Betting

Upp till 400 kr i GRATISBET utan omsättningskrav!

1
Hämta bonus!

West Ham – Burnley

West Ham Burnley Speltips

David Moyes brukar inte få fördel i våra speltips. Det är svårt att förklara varför, men vi gillar verkligen inte gubben. Så är även fallet i kommande Premier League möte mellan hans West Ham och Burnley. Moyes lag har inte riktigt fått ihop sitt spel efter att David har tagit över efter Slaven Bilic. Det går tungt i engelska ligan för London klubben.

Med endast en vinst på de senaste sex matcherna ligger West Ham i skrivande stund på en fjortonde plats i ligan. Visst är de inte längre nära nedflyttning till The Championship, men bra spelar de inte. Marko Arnautovic är ett stort undantag för West Ham denna säsong. Österrikaren har spelat mycket fint på sista tiden. Han måste fortsätta sin fina form om laget ska ha en chans mot Burnley. Men vårt speltips står kvar. Tipsförslag från expert är en tvåa utan gardering. Vi tippar här exakt som de flesta andra experter hos spelsidor med odds.

För Burnley går det nämligen fortsatt fint. De gör en av sina bästa säsonger någonsin i Premier League. Drömmen om Europa League lever kvar. De har endast förlorat 1 match på de senaste fem och då de fortsätter att ta poäng i engelska toppligan, ligger de inför matchen mot West Ham på en sjunde plats i ligan. Det är bara fem poäng upp till Europaspel, vilket ska ses som årets prestation och huvudskräll i Premier League 2017/18. Burnley har dock inte något vidare facit mot just West Ham. De har inte vunnit mot dem på de senaste sju matcherna. Inte heller har de lyckats hålla nollan mot just West Ham på de senaste elva inbördesmöten.

Premier League Tabell inför West Ham – Burnley

Placering Lag M V O F +/- P Form
7 Burnley 29 10 10 9 -2 40 O-F-O-V
14 West Ham 29 7 9 13 -18 30 F-V-F-F

Skador och Avstängningar i Matchen mellan West Ham och Burnley

West Ham

  • Joao Mario – Virus
  • Angel Ogbonna – Sjukdom
  • Andy Carroll – Bruten fot
  • James Collins – Sträckning
  • Winston Reid – Knäskada

Burnley

  • Steven Defour – Knäskada
  • Scott Arfield – Vadskada
  • Jonathan Walters – Knäskada