Menu
Redbet Betting

Upp till 400 kr i GRATISBET utan omsättningskrav!

1
Hämta bonus!

West Bromwich – Leicester

West Bromwich Leicester Speltips för Premier League

Relativt lättippad match, om man jämför den med andra på dagens speltips lördag. West Bromwich går fortsatt tungt. De ligger på en klar sista placering i Premier League och har inte mindre än åtta poäng upp till säker mark. Med sex raka förluster så finns det inte mycket som tyder på att West Brom spelar i toppligan i England nästa säsong. I september kommer nog vår expert tippa WBA-matcher i sina Championship speltips. De har helt enkelt inte fått det flytet som många trodde de skulle få.

Inte minst efter ett antal drastiska åtgärder som att ersätta Tony Pulis med Alan Pardew som manager. En stor bidragande orsak till West Bromwich Albions kräftgång är det uteblivna målskyttet. Vi hittar klubbens bästa målskytt Salomon Rondon på endast fyra fullträffar hittills denna säsong.

Leicester City kommer däremot från tre raka matcher utan förlust och blir vårt speltips här. Foxes fick in ett sent kvitteringsmål som räddade Leicester nu senast mot Bournemouth genom Riyad Mahrez på frispark i den 97:e minuten. Många klagade på domaren som vägrade blåsa av matchen och visst ligger det lite sanning i att det hjälpte Leicester City.

Laget ligger just nu på en stabil mittenplacering med 37 poäng och att Riyad Mahrez är tillbaka från en tids frånvaro så bildar man åter igen ett farligt offensivt par i form av just Mahrez och Jamie Vardy. Det blir spännande att se om deras toppform håller i sig. Vi tippar att matchresultatet här blir 1-2 och spelar med ett riskfritt spel på en av nya bettingsidor. Om de vil fortsätta flytta uppåt i Premier League tabellen, är vinsterna mot bottenlag som West Brom ett måste.

Premier League Tabellplaceringar inför West Bromwich – Leicester möte

Tabellplacering Lag M V O F +/- P Form
8 Leicester 29 9 10 10 -1 37 F-V-O-O
20 West Brom 29 3 11 15 -22 20 F-F-F-F

Skador och Avstängningar i West Bromwich – Leicester

West Bromwich

  • Daniel Sturridge – Sträckning baksida lår
  • Nacer Chadli – Höftskada
  • James Morrison – Hälseneskada
  • Hal Robson-Kanu – Sträckning baksida lår

Leicester

  • Robert Huth – Vristskada
  • Shinji Okazaki – Knäskada
  • Daniel Amartey – Sträckning baksida lår