Menu
Redbet Betting

Upp till 400 kr i GRATISBET utan omsättningskrav!

1
Hämta bonus!

West Bromwich – Burnley

Matchen mellan West Bromwich Albion och Burnley

West Brom har hela åtta raka förluster i ligan. Blir det en ändring på denna dåliga statistik idag, lördag? Hemmalaget får nu räkna med spel i Championship nästa säsong. Birmingham laget har bara tagit tre ynka vinster i Premier League denna säsong, vilket är sämst bland alla lag som är med. Liverpool-lånet Daniel Sturridge är förvisso snart tillbaka och kan spela efter skada.

Inget är dock bekräftat än i fall Sturridge kommer att spela mot Burnley idag. Laget förlorade senast mötet mot Bournemouth med 2-1. Jay Rodriguez gjorde mål och West Brom tog ledningen, det såg ganska bra ut första halvlek för Wes Brom men laget orkade inte i 90 minuter och släppte in två mål i slutet av matchen. Det medförde att vi fick sex rätt på Topptipsförslag istället för sju den dagen.

Under säsongen så har verkligen Burnley varit en överraskning för många i Premier League. Många trodde inför säsongen att Burnley skulle vara med i botten men istället är man på övre halvan av tabellen. Burnley har vunnit sina två senaste matcher och en tredje vinst hade inte varit dåligt för Sean Dyche och Burnley. Skönt för Burnley att ha Chris Wood tillbaka i form som har varit skadad under säsongen. Senaste matchen Burnley spelade var mot ett svagt West Ham som man lyckades vinna med 3-0. Chris Wood gjorde två 2 och Ashley Barnes gjorde 1 mål.

Senaste West Bromwich matcher

  • Watford 1-0 West Bromwich – Förlust (3 Mars)
  • West Brom 1-4 Leicester City – Förlust (10 Mars)
  • Bournemouth 2-1 West Bromwich – Förlust (17 Mars)

Senaste Burnley matcher

  • Burnley 1-1 Southampton – Oavgjort (24 Februari)
  • Burnley 2-1 Everton – Vinst (3 Mars)
  • West Ham 0-3 Burnley – Vinst (10 Mars)

Speltips inför West Bromwich – Burnley

Blir det en hemmavinst här för West Bromwich Albions? Vår expert lutar åt X2 och speltips i avseende för resultat i denna match blir 0 – 0,1. Vi förväntar oss en målsnål PL-match där Burnley har rätt goda vinstchanser. Motivationen är på topp och det går fortfarande att jaga ikapp Arsenal på plats sex.