Menu
Redbet Betting

Upp till 400 kr i GRATISBET utan omsättningskrav!

1
Hämta bonus!

Watford – West Brom

Watford West Brom Speltips Premier Leauge

Premier Leauge speltips idag på matchen mellan Watford och West Brom. Det är kanske inte dagens mest spännande möte, men det kan vara avgörande för 13 rätt på Stryktipset och 8 rätt på Topptips från Svenska Spel. Hemmalaget Watford har varit ganska ojämna under säsongens gång. Det går att säga att det har varit höga toppar, men även platta fall i årets Premier Leauge. Watford är förvisso starka hemma. De har inte förlorat en enda match på sin fina lilla arena sedan den 30:de december ifjol.

Senaste matchen spelade Watford fotbollsklubb hemma mot Everton. Även i detta möte lyckades de med att vinna mot Rooneys lag. Matchens resultat? 1-0 efter mål från kaptenen Troy Deeney. Inför kommande PL-match har laget rätt många spelare på skadelistan som presenteras nedan i vår lilla guide. En rad nyckelspelare så som Gerard Deulofeu som gjort det bra sedan han kom i januari i år saknas idag i mötet mot West Brom. Det väntar en tuff match som det är svårt att ge bra speltips för. Denna analys avser matchen som spelas den 3 mars, lördag.

Baggies som West Bromwich Albions brukar kallas av fans av betting på nätet och medier har det väldigt tufft i ligan just nu. Man hittar de klart sist i tabellen, utan större chanser på att få vara klar i toppdivisionen nästa säsong. Med inte mindre än fem raka förluster finns det inte mycket som talar för Birmingham fotbollslagets fördel. För att vända på den negativa trenden är det oerhört viktigt att West Brom täpper igen bakåt då man inte lyckats hålla nollan i de senaste sju matcherna. Lagets bäste forward just nu är Salomon Rondon. Honom hittar man på en 45:e (!) plats i skytteligan med endast fyra fullträffar.

Tabellen inför Watford – West Brom mötet

Det går att säga att Watford gör en relativt bra säsong. För West Brom ser tabellen mörk ut. Sista plats och sju poäng upp till plats nummer 19. Nu när det bara återstår 10 matcher kvar i Premier Leauge, är det i princip kört för West Brom. Samma går att säga om Watfords chanser till Europa League 2018/19.

Position Lag M V O F +/- P
10 Watford 28 9 6 13 -9 33
20 West Brom 28 3 11 14 -20 20

Skador och Avstängningar inför Watford – West Brom

Watford

  • Younes Kaboul – Bruten fot
  • Tom Cleverley – Sträckning baksida lår
  • Gerard Deulofeu – Vristskada
  • Christian Kabasele – Sträckning baksida lår
  • Miguel Britos – Vristskada

West Brom

  • Daniel Sturridge – Sträckning baksida lår
  • Nacer Chadli – Höftskada
  • James Morrison – Hälseneskada
  • Hal Robson-Kanu – Sträckning baksida lår