Menu
Redbet Betting

Upp till 400 kr i GRATISBET utan omsättningskrav!

1
Hämta bonus!

Villareal – Atletico Madrid

Bild Villareal Atletico Madrid Speltips

Söndagens fotboll fortsätter med speltips på Villareal mot Atletico Madrid i La Liga. Villarreal gör en fin säsong hemma i Spanien. De ligger just nu på en sjätteplats i ligan trots att formen på sistone har varit lite ojämn. De har dock fin statistik mot just Atletico, Simeones lag. Villareal har inte förlorat på hela fem inbördesmöten mot Atletico, vilket är ett fantastiskt resultat.

Bäste målskytt för Villarreal är Carlos Bacca som har stått för nio fullträffar denna La Liga säsong. I denna söndagsmatch som även finns med i Europatipsförslag väljer vi att gå med X2, mest på grund av Villareals i stort sett fina form. Speltips på ett enda resultat blir en tvåa. Vad har Villareal som mål? De har fortfarande en liten chans om Champions League. Vill de fortsätta slåss om CL, är en vinst idag ett måste.

Även Atletico Madrid gör en fortsatt bra säsong 2017/18. Atleticos form i ligan är spikrak. Om man bortser från matchen mot Barcelona så har man inte förlorat i hemmaligan sedan december. Griezmann och Simeone parkerar sig på en andraplats inför denna heta ligamatch med hela 64 poäng på 28 matcher. Detta ger är ett snitt på inte mindre än 2,3 poäng per match.

I sin senaste match i La Liga ligan besegrade Atletico Celta Vigo hemma med 3-0. Bäste målskytt hos Atletico är den franska anfallaren Antoine Griezmann med 16 fullträffar på 26 spelade matcher. Ett klart godkänt resultat för fransmannen som är given i landslaget i VM 2018. Vi tippar X2 i denna Europatipset match. Samtidigt så satsar vi även 50 kronor på en Atletico vinst med 2-1.

La Liga Tabelläge inför Villareal och Atletico Madrid

Plats i ligan Lagnamn M V O F +/- P Form
2 Atl. Madrid 28 19 7 2 +36 64 F-V-V-V
6 Villarreal 28 13 5 10 +6 44 V-F-F-V

Skador och Avstängningar i matchen mellan Villarreal och Atletico

Villareal

Juame Costa – Lårskada
Bruno Soriano – Benskada
Ramiro Guerra – Knäskada

Atletico Madrid

Stefan Savic – Lårskada
Diego Costa – Vristskada
Juanfran – Muskelskada