Menu
Redbet Betting

Upp till 400 kr i GRATISBET utan omsättningskrav!

1
Hämta bonus!

Verona – Atalanta

Verona Atalanta Serie A Speltips

Vi fortsätter söndagens speltips med Serie A och mötet mellan Hellas Verona och Atalanta. Konstigt nog är det Atalanta som har gjort en betydligt bättre säsong i år. Vi på Ettkrysstva.com är inga fans av detta italienska lag. Vi föredrar sätta speltips på Hellas Verona, när vi får chansen. Men nu måste vår expert göra ett undantag. Verona har det ganska tufft i ligan just nu.

Med endast 22 inspelade poäng så ligger man för närvarande på en 19:e plats. De är därmed på nedflyttningsplats och på väg ur Serie A till Serie B. Något positivt som man kan ta med sig till matchen mot Atalanta är att man har vunnit de två senaste matcherna i toppligan. De vann nu senast hemma i Derby della Scala mot Chievo med 1-0 efter mål av mittbacken Antonio Caracciolo. Blir det en ny vinst här? Knappast. Speltips här är en bortavinst. Tänker du göra insättning för att betta, rekommenderar vi att du tar del av Redbet bonus för att satsa pengar på Atalanta.

Varför tror vi så mycket på det gästande laget? Atalanta har verkligen bjudit på en ojämn säsong, men en bra sådan. Det har varit djupa dalar och höga toppar. Efter att man åkte mot tyska Borussia Dortmund i Europa så har man spelat tre matcher där av två är mot tabellettan Juventus. Atalanta förlorade först i italienska cupen med 1-0, sen så slog man Bologna borta för att sedan förlora igen mot Juventus. Denna gång i ligan.

Förra årets storspelare Alejandro Gomez har inte alls kommit upp i nivå och har endast noterats för fyra fullträffar på 22 matcher. Tvåa utan kryssgardering känns givet på Europatipset kupong. Det är självklart upp till er, om ni vill ändå satsa dubbelt med pengar och ta med ett oavgjort in på kupongen. Vår expert tror att det räcker med tips på bortavinst och Hellas Verona.

Serie A Ligatabell inför mötet mellan Hellas Verona och Atalanta

Placering Lag M V O F +/- P Form
8 Atalanta 27 11 8 8 +7 41 O-F-V-F
19 Verona 27 6 4 17 -26 22 F-F-V-V

Skador och Astängningar i matchen Hellas Verona – Atalanta

Hellas Verona

  • Moise Keane – Ljumskskada
  • Alessio Cerci – Lårskada

Atalanta

  • Luca Rizzo – Okänd
  • Gianluca Mancini – Avstängd