Menu
Redbet Betting

Upp till 400 kr i GRATISBET utan omsättningskrav!

1
Hämta bonus!

Valencia – Real Betis

La Liga Speltips Valencia - Real Betis

Dags att kolla på dagens mest intressanta match i La Liga. I detta inlägg ger vi våra speltips för matchen mellan Valencia och Real Betis. Visst ser det ut som en tråkig match, men båda lagen gör en riktigt bra säsong. Valencia ligger fyra i spanska tabellen, strax efter tre superklubbar: Barca, Atleti och Real Madrid. Även för Real Betis ser tabell läget helt okej ut. Chanserna att nå Europa League har Sevilla laget fortfarande, vilket skall ses som en framgång. Real Betis har nämligen spelat i andra divisionen för bara ett par år sedan.

Valencia kommer ifrån en jämn drabbning med Athletic Bilbao. Valencia skapade mycket men dålig effektivitet i avsluten låg till grund att man bara fick med sig en poäng då matchen slutade 1-1. Efter att ha förlorat 4 matcher i rad mot mycket bra motstånd så är man tillbaka på vinnarspåret genom 3 raka vinster och nu senast ett kryss mot Athletic Bilbao.

Man ligger just nu på en fjärdeplats och nyckelspelare som Dani Parejo, Santi Mina och Simone Zaza är alla tillgängliga. Trots att man inte har förlorat på 4 matcher har man väldigt svårt att hålla tätt bakåt då man har släppt in mål i de samtliga 12 senaste matcherna. Vill du satsa pengar på spelsajter online, får du 1,40 i odds på Valencias vinst idag.

Real Betis är i en hyfsad form då man bortsett från förlusten mot superstjärnorna Real Madrid för tre omgångar sedan tagit tre vinster samt ett kryss på de senaste fem matcherna. Man ligger på en niondeplats med 4 poäng upp till Europaplatserna. Man har en tung skada i form av Antonio Sanabria som genom sina 7 mål på 12 matcher varit en av nyckelspelarna denna säsongen.

La Liga Tabell inför Valencia – Real Betis

Position Lag M V O F +/- P Form
4 Valencia 26 15 5 6 +20 50 V-V-V-O
9 Real Betis 26 11 4 11 -7 37 V-F-V-O

Skador och Avstängningar i Mötet mellan Valencia och Real Betis

Valencia

  • Ezequiel Garay – Magskada
  • Javier Jimenez – Korsbandsskada
  • Andrea Pereira – Lårskada

Real Betis

  • Antonio Sanabria – Meniskskada
  • Zouhair Feddal – Hälseneskada
  • Joel Campbell – Knäskada