Menu
Redbet Betting

Upp till 400 kr i GRATISBET utan omsättningskrav!

1
Hämta bonus!

Udinese – Sassuolo

Udinese Sassuolo Serie A Speltips

Fyra  raka förluster i Serie A-ligan är inget bra facit. Det gör att vi överväger att spela på bortavinst i Udinese – Sassuolo speltips. Hemmalaget har inte vunnit sedan den 28 januari mot Genoa. Udinese har tagit en vinst under 2018. Ofattbart. Det intressanta är att man ligger ändå i mitten av tabellen på en elfte plats.

Udinese spelade senast mot Juventus och förlorade med 2-0 efter två mål från, enligt oss, bäste spelaren i Serie A just nu, Paulo Dybala på Allianz Stadium. Målskyttet har inte alls varit bra för Udinese. Under de sju senaste matcherna har man gjort tre mål. Vi på Ettkrysstva.com gillar inte att tippa italiensk fotboll, då vi anser att den fortfarande är full av läggmatcher. Ännu mindre gillar vi behöva spela på lag som Udinese. Idag vill vi dock testa nya OHM Bet och endast därför väljer vi betta på denna match och skriva analys för mötet.

Ni tror säkert att vårt speltips här för detta Serie A möte blir en tvåa nu. Men hör och häpna! Efter att ha analyserat klart bortalaget Sassuolo, vet vi inte längre hur speltips för denna match ska sättas. Vi väljer en helgardering. Anledningen? Om man tycker det går tufft för Udinese, så har Sassuolo det dubbelt så tufft i ligan just nu. Laget har inte vunnit på sina nio (!) senaste matcher.

Sassuolo spelade senast mot nykomlingarna SPAL. Denna match slutade med 1-1. Målskytten för Sassuolo blev Khouma Babacar. Intressant statistik på anfallaren Babacar som har gjort sex mål på sex matcher för sitt lag. Blir det mål från Babacar idag igen? Senaste matchen mellan Sassuolo – Udinese slutade 0-1 till Udinese. Helgardering rekommenderas. En tråkig match väntar som få i Sverige kommer att livestreama.

Tabelläge i Serie A inför Udinese – Sassuolo

Plats Lag M V O F +/- P Form
11 Udinese 27 10 3 14 -3 33 F-F-F-F
18 Sassuolo 27 6 6 15 -31 24 F-F-O-F

Skador och Avstängningar i Matchen mellan Udinese och Sassuolo

Udinese

  • Danilo – Sträckning baksida lår
  • Kevin Lasagna – Sträckning baksida lår

Sassuolo

  • Timo Letschert – Korsbandsskada