Menu
Redbet Betting

Upp till 400 kr i GRATISBET utan omsättningskrav!

1
Hämta bonus!

Udinese – Fiorentina

Udinese Fiorentina Serie A Speltips

Mittenmöte i italienska Serie A. Oddo och Udinese har det väldig jobbigt just nu då man har tre raka förluster i ligan. De flesta speltips om Udinese – Fiorentina matchen handlar om att spela på bortavinst. Det gör även vår Serie A expert. På de senaste tre ligamatcherna har Udinese gjort bara ett mål. Det känns inte som om mycket går i rätt riktning för Udinese Calcio denna månad. Det återstår att se om mars månad blir betydligt trevligare.

Udinese har dessutom inte vunnit mot Fiorentina på tre möten. Senast de vann var i april 2016. Senast spelade laget mot ett Sampdoria som befinner sig i toppform. Duvan Zapata gjorde ett vackert mål för motståndarna. Udinese lyckade aldrig kontrollera matchen och förlorade med 2-1. Fotbollsjournalister som jobbar på svenska spelsidor samt oddsproffs på Tio Tidningars Statistik tippar en ny seger för deras motståndare och så gör även vår tipsexpert.

Så varför lyder vår speltips på dagens mest intressanta match i Serie A Fiorentina? Jo, laget tog en stabil 1-0 seger hemma mot Chievo efter det att backen Cristiano Biraghi gjorde mål redan i den sjätte minuten. Fiorentina är ett lag som har varit väldigt ojämna hela säsongen. Experten menar att vinsten är livsviktig för fortsatt succé och kamp om Europa-platserna.

Tränaren hoppas på att med vinsten i bagaget kan laget äntligen få självförtroende inför kommande ligamatcher. Bra att det italienska fotbollsundret Federico Chiesa har blivit så mycket bättre under säsongen 2017/18. Det är rätt svårt att säga vart man har Fiorentina med tanke på tidigare matcher och form, men vi tror de löser problem och kammar hem tre poäng på bortaplan.

När lagen spelade senast var det Fiorentina som vann med siffrorna 2-1,Notera att det alltid brukar vara målrikt när lagen möts. Det har blivit över 2,5 mål i varje av de senaste fyra matcherna. Vinner Udinese mot Fiorentina så går man om de i tabellen. Vi tror dock inte att detta händer.

Serie A Placeringar inför Udinese – Fiorentina

Position Lag M V O F +/- P Form
10 Fiorentina 26 8 9 8 3 35 V-F-O-V
11 Udinese 26 10 3 13 -1 33 F-F-F-O

Skador och Avstängningar i Matchen mellan Udinese och Fiorentina

Udinese

  • Jens Stryger Larsen – Avstängd
  • Danilo – Lårskada
  • Kevin Lasagna – Lårskada
  • Valon Behrami – Muskelskada

Fiorentina

  • Petko Hristov – Muskelskada
  • Diego Falcinelli – Vristskada